temudan almadım dedi banaBunun gibi fırsatçı elemanlar olduktan sonra bu ulke gelismez. 700 liraya aldığı ürünü 2200 liraya satiyor birde bana kiziyor ucuza satiyorum diye.
Hocam nasil alicaz %20 kuponuYüzde 20 indirim alıp alsaydiniz keşke hocam 750tlye geliyordu
daha gelmedi ama elimeValla bilmiyom hocam pro aldıysanız üründe rastgele bir sorun var diyin adamlar yüzde 20 verir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tercih meselesi hocam dalga geçiyorum.Pembe hoşuma gitti nedense yoksa mavide çok iyi renk
Hangisi ucuzsa onu alın hocam iki modeldede problem yok gayet iyi ama apex almayı öncelikli tutun bencearkadaslar apex mı alınmalı pro mu bırı yardımcı olabılır mı ya nolur
beyler 450 sayfa yazı var artık bunu tartısmıyoruz 700-800 e istediğinizi alın size kalmışarkadaslar apex mı alınmalı pro mu bırı yardımcı olabılır mı ya nolur
apexi alsak bunu elden çıkarmamız zor olcak bilemedim belki alırım işin kötü yanı ben 1400 ödedimBeyaz ya uzun zamandır yok yada hiç gelmedi hocam bende apex almayı planliyorum.Sorun yokmuş zaten mis
rezBen pro versiyonu aldım şuan kargoda sizce apexide alıyım mi yoksa klavye felan mı alıyim
Hocam nasil alicaz %20 kuponu
Valla hocam müşteri hizmetlerinden şansınızı deneyin o zaman isterseniz.Ben dün o para iadesini alırken ilk başta yüzde 20 teklif ettiler almadım şimdi kısmı para iadesi yapiyorlardaha gelmedi ama elime
ayniapexi alsak bunu elden çıkarmamız zor olcak bilemedim belki alırım işin kötü yanı ben 1400 ödedim
O zaman benim elinede okur okey sağolHocam elime oturdu sıkıntı yok.Elimi Xiaomi note 12 proya göre ölçtüm şimdi normalde olcmuyordum hiç 17.5cm felan galiba
hocam ben de vxe r1se modelı vardı bu mouse daha mı ıyı sızceHangisi ucuzsa onu alın hocam iki modeldede problem yok gayet iyi ama apex almayı öncelikli tutun bence