nasıl bır takılma foto atmayada video atma sansın varmıben ürünü iade edeceğim. sol tuşu basılı kalıyor. ürünü beğenmiştim de ama bu şekilde kullanmak mümkün değil
Valla Türk gelse işim daha kolay çözülür.Beyler Geçmiş Olsun Adamlar artık bize öfkelendikleri için mi yoksa TR'den talep arttığı için mi bilmiyorum ama Türk müşteri temsilcisi almışlar
Alıntıyı görüntüle
Banada irem geldi bugün :dBeyler Geçmiş Olsun Adamlar artık bize öfkelendikleri için mi yoksa TR'den talep arttığı için mi bilmiyorum ama Türk müşteri temsilcisi almışlar
Alıntıyı görüntüle
Zorla kanka geliyor.Valla Türk gelse işim daha kolay çözülür.
klik tuşuna basılı tutarsın o ya o şekilde takılı kalıyor. en ufak tıklamada yapıyor bunu arada. kullandıkça düzelir mi bilmiyorum ama şu anda sıkıntılı.nasıl bır takılma foto atmayada video atma sansın varmı
mouse sallayınca ses gelıyormu parca falan hasar gormus olmasın kargoda sadec fikir yürütüyorum bildiğimden değilklik tuşuna basılı tutarsın o ya o şekilde takılı kalıyor. en ufak tıklamada yapıyor bunu arada. kullandıkça düzelir mi bilmiyorum ama şu anda sıkıntılı.
Su sebili ile aldığın klavye nedir acaba?hocalarım ben bu şekil alım yaptım hepsi aynı tc aynı adres bunların dışında yurt dışı alişverişim yok gümrükte sorun olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
Sende demi öyle?klik tuşuna basılı tutarsın o ya o şekilde takılı kalıyor. en ufak tıklamada yapıyor bunu arada. kullandıkça düzelir mi bilmiyorum ama şu anda sıkıntılı.
kullanan var @RPchepfoxCS IKI MODELI DE KULLANIYOR SUANhiç sıkıntısız kullanan var mı apex ve proyu memnun kalan yoksa herkesin iki chazdan da farklı problemleri mi var acaba
sağol. sallayınca ses felan yok. ürünün özellikleri fena değil de malzeme kalitesi orta şeker çok beklentiye girmemek lazım. sol klik sorunlu olmasa muhtemelen kullanırdım.mouse sallayınca ses gelıyormu parca falan hasar gormus olmasın kargoda sadec fikir yürütüyorum bildiğimden değil