Palo DAYI 👑
80+ Gold
8k d pollıng rate testı yapıp atarmsnBeyler Siyah Pro modeli böyle valorant oynuyorum şuanda 8K da bi sıkıntı yok
8k d pollıng rate testı yapıp atarmsnBeyler Siyah Pro modeli böyle valorant oynuyorum şuanda 8K da bi sıkıntı yok
İkisinede sahibim cihazlarda hiçbir sorun yok.hiç sıkıntısız kullanan var mı apex ve proyu memnun kalan yoksa herkesin iki chazdan da farklı problemleri mi var acaba
beyazı olsa yapıştırırımda siyah sarmıyor.beyazı aldım ben valla
hocam bu Bluetooth ile mi calisiyor nasıl çalışıyor bilgi verebilir misinBeyler Siyah Pro modeli böyle valorant oynuyorum şuanda 8K da bi sıkıntı yok
Vergi dahilde siyah biraz clicky gibi sesi hocam beyaz daha tok gibi beyazı yakalarsam yapışcamVergi dahil ise yapış
ekıpmanlarım beyaz beyaz aldım cuma gunu benbeyazı olsa yapıştırırımda siyah sarmıyor.
hocam vermıyorlar yahey i want to buy ajaz apex mouse do u have any coupone for this
bunu yazdim rebate100 teklif etti it is deactive for my account dedim yeni kupon istedim bakalim verecek mi
mavi hic icime sinmedi turuncu istiyordum ama alsam mi acaba
Evet siyah bana da öyle geldi ama basım şiddeti ve mesafesi daha az. Daha rahat bir switchVergi dahilde siyah biraz clicky gibi sesi hocam beyaz daha tok gibi beyazı yakalarsam yapışcam
Bakalım beyaz stok bekliyorum siyah clicky gibi geliyor bana daha çok creamy tarzı ses lazımekıpmanlarım beyaz beyaz aldım cuma gunu ben
Ne zaman foruma girsem konu hep en üstte Bende dayanamadım çektim bir tane500sayfa yorum oldu bana da aldırdınız forumu engelleyecem valla kendime yasak koyucam her gün şu konuyu göre göre bende bu mouse peşine düştüm ve aldım...
malzeme kalıtesınden pek bısey beklemyın zaten haıfif bır mouse benım m800 ultrada hafıf ama kırılkan degil yiğenim kac defa fırlattısağol. sallayınca ses felan yok. ürünün özellikleri fena değil de malzeme kalitesi orta şeker çok beklentiye girmemek lazım. sol klik sorunlu olmasa muhtemelen kullanırdım.