❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

OLAY NE anlamadım ben :d
iade edin veya ürün sizde kalsın para iadesi yapalım diyor tam para iadesinde vergi ödeyemiyorlar yanlış değilsem.
vergi hariç para kalır ve ürün kendisinde kalır.

iade edin veya ürün sizde kalsın para iadesi yapalım diyor tam para iadesinde vergi ödeyemiyorlar yanlış değilsem.
vergi hariç para kalır ve ürün kendisinde kalır.
arkadaşta mı ürün şuan öyle mi iade ediyor yoksa aldı da hemen mi iade etti onu anlamadım kafama yatmadı :D

sepet 1124 tl 1070 olması lazımmıs sıparsı veremıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yazdın hocam
hey i want to buy ajaz apex mouse do u have any coupone for this
bunu yazdim rebate100 teklif etti it is deactive for my account dedim yeni kupon istedim bakalim verecek mi
mavi hic icime sinmedi turuncu istiyordum ama alsam mi acaba

malları aldıkya 100 bin adet stok girer :D artık boşuna yırtındık bilsem kupon bekler alırdım 2 şartane gtmze mızrak girmemiş olurdu :D
kesin bilerek az az açıyorlar millet beklesin alsın yoksa bunca talep olmaz aynı fiyata :D
Az az olunca insanlar biter diye acele ediyor. Koysalar 1000 stok kimse acele etmez hatta almaz.

Pro veya Apex'i ulaşan arkadaşlara ufak bir sorum olacak. Mouse ortalama 1.5-2 metre mesafeden 2.4 GHz ile kullanılabiliyor mu? Eski ofis mouse'larımda oluyor acaba bu sadece masada mı çalışıyor?
apex ile denedim 4khz 1.5 metre mesafeden hiçbir sorun yok arada mesafe olmasına rağmen 4khz ı sorunsuz veriyor

hey i want to buy ajaz apex mouse do u have any coupone for this
bunu yazdim rebate100 teklif etti it is deactive for my account dedim yeni kupon istedim bakalim verecek mi
mavi hic icime sinmedi turuncu istiyordum ama alsam mi acaba
mavi stogu sabahtan beri var kimse alamadım demesin ben burdayım sabahtandır (kendim almadım :) )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apex ile denedim 4khz 1.5 metre mesafeden hiçbir sorun yok arada mesafe olmasına rağmen 4khz ı sorunsuz veriyor
8 kda nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,577
Üyeler
184,947
Son üye
cilginatanhamsi
Geri