Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
mavi stogu sabahtan beri var kimse alamadım demesin ben burdayım sabahtandır (kendim almadım :) )
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 kda nasıl
turuncu stoga girer mi yakinda 1-2 hafta icinde girerse hic su an almaya gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Umutcan K.
neden pro aldınız hocam
ilk pro satışa çıktığı zaman almıştım apex modeli çıkmamıştı o zamanlar satışa sonra apexle pro arasında mcu farkı var mı yok mu sorunlu felan denildi bende açığ denemek istedim şuan 8K da kullanıyorum işlemcimde güçlü bir işlemci değil ama sıkıntısız takılmasız donmasız kullanıyorum birkaç saattir acaba apex modelinden de alsam mı diye düşünüyorum apexte sıkıntısız gelirse bu fiyata çok iyi mouse

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bakalım videosunu attım desteğe kanıt istedi ne diyecek uzman bey. İade etmemi isterlerse gelen tüm kargolarımı iade edeceğim bilginize Temu'dan alışverişi bir daha önermem böyle bir şey olursa.
Alıntıyı görüntüle
Ya hocam olan olmuş bir kere geçermişler Roma Mızrağını boş ver uraşmaya deymez kullan gitsin yani Hayla F/P işte bunu kendine ders edin hani bir söz var ya (Acele İşe Şeytan Karışır) seytan Mızrağı geçirdi size yapcak bir şey yok kabullen urasma

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,120
İsim
eyyüb

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
murat
millet 4k 8k diyor çoğu pro oyuncu hala 1k kullanıyor ben 4k deneyimledim bi farkını hissedemedim bu mouse değildi ama

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
Az az olunca insanlar biter diye acele ediyor. Koysalar 1000 stok kimse acele etmez hatta almaz.
bende aldım 2 tane mmal gibi diyordum gereksiz dfgkmöndfgdfg umarım üzmez

Kısmi iade verelim diyor 200 TL iade etmeyin diyor diyeceğim bir yerime mi koyayım fareyi atarım çöpe.
ha şimdi çözdüm senin dock bozuk iadeye gerek yok kısmı iade mi yapcaz diyorlar oha

Palo DAYI 👑

80+ Gold
turuncu stoga girer mi yakinda 1-2 hafta icinde girerse hic su an almaya gerek yok
hocam 1 salise sonrasini tahmin edebilen varsa gelsin kral ilan edelim

ilk pro satışa çıktığı zaman almıştım apex modeli çıkmamıştı o zamanlar satışa sonra apexle pro arasında mcu farkı var mı yok mu sorunlu felan denildi bende açığ denemek istedim şuan 8K da kullanıyorum işlemcimde güçlü bir işlemci değil ama sıkıntısız takılmasız donmasız kullanıyorum birkaç saattir acaba apex modelinden de alsam mı diye düşünüyorum apexte sıkıntısız gelirse bu fiyata çok iyi mouse
foto gelirmi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,302
İsim
Diyarhan
bende aldım 2 tane mmal gibi diyordum gereksiz dfgkmöndfgdfg umarım üzmez

ha şimdi çözdüm senin dock bozuk iadeye gerek yok kısmı iade mi yapcaz diyorlar oha
Ya kısmi iade yada gönder paranı verelim diyorlar.

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuğra Tertemiz
hocalarım ben bu şekil alım yaptım hepsi aynı tc aynı adres bunların dışında yurt dışı alişverişim yok gümrükte sorun olur mu ?

1730551900072.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,636
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom