shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,977
malları aldıkya 100 bin adet stok gireralınır aldımda
kesin bilerek az az açıyorlar millet beklesin alsın yoksa bunca talep olmaz aynı fiyata
malları aldıkya 100 bin adet stok gireralınır aldımda
Bekleyin bence gelir stokBeyazı olsa alcamda siyahi bilemedim.
romanın mızraklı gladyatöru yargı dağıtıyor.Apex alamayan/almayan arkadaşlar olduysa 3 binden satabilirim, hiç çekinmeden ulaşsınlar, maksat gönüller bir olsun![]()
kolay bir kupon alma yolu var mi acabamalları aldıkya 100 bin adet stok girerartık boşuna yırtındık bilsem kupon bekler alırdım 2 şartane gtmze mızrak girmemiş olurdu
kesin bilerek az az açıyorlar millet beklesin alsın yoksa bunca talep olmaz aynı fiyata![]()
Şimdi hocam 700-800'den almayıp hâlâ alınır mı yazanlar 3 binden almayı hak etmiyorlar mı?romanın mızraklı gladyatöru yargı dağıtıyor.
yapıyorlarda aceleden almadık hiç hep kazık yedikkolay bir kupon alma yolu var mi acaba
Bu gidişle 1 dolar olacak.bir şey dicemde patlamayın 7.43 dolar aj179apexx temu usa da
evet haktırŞimdi hocam 700-800'den almayıp hâlâ alınır mı yazanlar 3 binden almayı hak etmiyorlar mı?![]()
OLAY NE anlamadım ben :dÜrünü iade etmeme gerek olmadığı için diyor olm bunlar şaka mı
Alıntıyı görüntüle
neden pro aldınız hocamPro modeli elime ulaştı 8k Hz de kullanıyorum bi takılma yavaşlama gözlemlemedim apex modelinden de alsam mı acaba stok varken