profilime gir bakhaagi konu
profilime gir bakhaagi konu
Ne demek iade edin öyle saçmalık mı olur? AliExpress olsa tam iade verirdi.ozman ıade edıp tam apra ıadesı alıcan dıyor en sonda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama vergıyı sor onuda verıyormu dıye
Sen destek talebinde bulunmak istiyorum yahut beni üst merciye bağlayın filan de. Bunların çoğu ne yaptığından anlamıyor zatenNe demek iade edin öyle saçmalık mı olur? AliExpress olsa tam iade verirdi.
her platform aynı değişki hocamNe demek iade edin öyle saçmalık mı olur? AliExpress olsa tam iade verirdi.
Tekrar tekrar denerim elbet işini bilen biri denk gelir.Sen destek talebinde bulunmak istiyorum yahut beni üst merciye bağlayın filan de. Bunların çoğu ne yaptığından anlamıyor zaten
Yok hocam eline ulaşan biri varmış.Hem apex hem pro satın almış ikiside elinde birkaç sayfa geride öyle üstünkörü bir inceleme yapmıştı hattaapexdemi geldi sana
Tam iadede ödüyorlar vergiyi de Alide öyleydi.her platform aynı değişki hocam
siz nabın biliyormusunuz kısmı iade ne kadar yapıyor onu sorun birde tam iadede vergiyide oduylarmı onu sorun oduyolarsa iade edin
driver linki atabilirmisin profilime gir bak diyor yokYok hocam eline ulaşan biri varmış.Hem apex hem pro satın almış ikiside elinde birkaç sayfa geride öyle üstünkörü bir inceleme yapmıştı hatta
hocam burası ALİ değil yalnız siz sorun işinizi garantiye alınTam iadede ödüyorlar vergiyi de Alide öyleydi.
Hocam aliexpress ama 1.4kyıda tam ödüyor muydu ? Küçük miktarlarda tam iade sağlıyor ama bu kadar büyük bir miktarda sadece kısmi iade yapar bence.Tam iadede ödüyorlar vergiyi de Alide öyleydi.
Hocam tam iade verelim desinler sorarım önce işini bilen destek bulmak lazım.hocam burası ALİ değil yalnız siz sorun işinizi garantiye alın
driver linki atabilirmisin profilime gir bak diyor yok
1.2K'yi verirler be hocam o kadar çok değil.Hocam aliexpress ama 1.4kyıda tam ödüyor muydu ? Küçük miktarlarda tam iade sağlıyor ama bu kadar büyük bir miktarda sadece kısmi iade yapar bence.