Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek
temu bana 1740 tl kupon iadesi gosterıyor dogru mudur

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
pro ve apexi alan var mı siparişi eline ulaşan? kalite olarak hangisi iyi hissiyat falan

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
pro için driver link varmı arkadaşlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
temu bana 1740 tl kupon iadesi gosterıyor dogru mudur
yok be yalan bana da verdi sözde yok şu kadar harca diyor kupon vercez diyor bom boş kandırmaca dün sözde kupon aldım 1300 tl olan sepetim adamların kampanyası ile 1578 e geldi dfghlşkşdfjgşkladfgh

asaprocky

80+
Beyler şu 2 Klavye Arasında Kaldım Sizce Hangisini Almalıyım?

+Malesef klavye konusunda çok bilgili değilim daha çok tasarım kalite ve sese göre klavye alıyordum Yani çok bilgim yok bu yüzden size sorayım dedim

+%60 indirim kazandım yani fiyatları yarı yarıya düşecek öyle düşünün yanına bir tanede AJazz 159Apex Alıcam

-FreeWolfM96
https://share.temu.com/jiadVRcVkCA

-Aula F75
https://share.temu.com/4hJNPUXKTdA
m96 membrane

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
beyler ben şimdi bu mavi apexi almak istiyorum ama konuyu da baştan sona okuyamadım sensörde bi sorun filan mı var beklendiği gelmiyor mu?_
Sensörlerde sorun yok hocam 2 modelde 8kda cillop gibi çalıştırıyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
teşekkür ederim cevabın için de şimdi nordic işlemci benim bildiğim en iyilerinden bu var mı içinde yoksa farklı bi işlemci mi
Dedim ya hocam işlemci aynı işlemci sadece üatüne farklı model yazıp piyasaya sürüyolar o kadar Şöyle düşünün

-Bir A firması var ve İşlemciyi üretiyor Çin'de ama marka logo falan koymuyor

-Sonra B firması A Firmasından alıyor işlemcileri kendi markasının modelini yazıyor İsmini Nordic yapıyor daha pahalıya satıyor

-sonra Bir de C firması var O'da A firmasından Alıyor üstüne modelini yazıyor markası olan Royuan'ı yazıyor O'da kar koyup satıyor

-Yani Nordic ile Royuan Aynı çipler 2 firmada Çin'de ucuzu üreten firmadan alıp satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

F75 ney Hocam?

asaprocky

80+
Dedim ya hocam işlemci aynı işlemci sadece üatüne farklı model yazıp piyasaya sürüyolar o kadar Şöyle düşünün

-Bir A firması var ve İşlemciyi üretiyor Çin'de ama marka logo falan koymuyor

-Sonra B firması A Firmasından alıyor işlemcileri kendi markasının modelini yazıyor İsmini Nordic yapıyor daha pahalıya satıyor

-sonra Bir de C firması var O'da A firmasından Alıyor üstüne modelini yazıyor markası olan Royuan'ı yazıyor O'da kar koyup satıyor

-Yani Nordic ile Royuan Aynı çipler 2 firmada Çin'de ucuzu üreten firmadan alıp satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

F75 ney Hocam?
mekanik

Top Bottom