hangı promosyon o ismi ne promosyonuntemu bana 1740 tl kupon iadesi gosterıyor dogru mudur
yok be yalan bana da verdi sözde yok şu kadar harca diyor kupon vercez diyor bom boş kandırmaca dün sözde kupon aldım 1300 tl olan sepetim adamların kampanyası ile 1578 e geldi dfghlşkşdfjgşkladfghtemu bana 1740 tl kupon iadesi gosterıyor dogru mudur
m96 membraneBeyler şu 2 Klavye Arasında Kaldım Sizce Hangisini Almalıyım?
+Malesef klavye konusunda çok bilgili değilim daha çok tasarım kalite ve sese göre klavye alıyordum Yani çok bilgim yok bu yüzden size sorayım dedim
+%60 indirim kazandım yani fiyatları yarı yarıya düşecek öyle düşünün yanına bir tanede AJazz 159Apex Alıcam
-FreeWolfM96
https://share.temu.com/jiadVRcVkCA
-Aula F75
https://share.temu.com/4hJNPUXKTdA
valla uygulamada bırseyler yaptım 1 klavye 1 masaj aletı 1 tornavıda seti 1235 tl oldu 1740 tl kupon iadesi dıyor anlamadım bır seyhangı promosyon o ismi ne promosyonun
açtığım konuda varpro için driver link varmı arkadaşlar
Sensörlerde sorun yok hocam 2 modelde 8kda cillop gibi çalıştırıyor.beyler ben şimdi bu mavi apexi almak istiyorum ama konuyu da baştan sona okuyamadım sensörde bi sorun filan mı var beklendiği gelmiyor mu?_
Dedim ya hocam işlemci aynı işlemci sadece üatüne farklı model yazıp piyasaya sürüyolar o kadar Şöyle düşününteşekkür ederim cevabın için de şimdi nordic işlemci benim bildiğim en iyilerinden bu var mı içinde yoksa farklı bi işlemci mi
F75 ney Hocam?m96 membrane
mekanikDedim ya hocam işlemci aynı işlemci sadece üatüne farklı model yazıp piyasaya sürüyolar o kadar Şöyle düşünün
-Bir A firması var ve İşlemciyi üretiyor Çin'de ama marka logo falan koymuyor
-Sonra B firması A Firmasından alıyor işlemcileri kendi markasının modelini yazıyor İsmini Nordic yapıyor daha pahalıya satıyor
-sonra Bir de C firması var O'da A firmasından Alıyor üstüne modelini yazıyor markası olan Royuan'ı yazıyor O'da kar koyup satıyor
-Yani Nordic ile Royuan Aynı çipler 2 firmada Çin'de ucuzu üreten firmadan alıp satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
F75 ney Hocam?
apexdemi geldi sanaSensörlerde sorun yok hocam 2 modelde 8kda cillop gibi çalıştırıyor.