Yaw şüphelendirmeyin mavi apex de sorunlu çıkarsa Ajazz'ı basmaya gider zaten pronun docku bozuk gelmiş.Açıkçası bu beni şüpheye düşürüyor acaba maviler geri iademi diye
Bilmem her 2-3 saate promosyon veriyor bana bazen genelde çöp ama bazen işe yarıyor Ödüllendirekim vs. Gibi bir promosyon geldi en sonaula daha iyi bence, indirim nerden geldi
hocam ben bi kulaklık alıp kapatacım bu aylık okulda var fazla açılmayalım 1500 tl kaldı son sence monitör bunlardan hangisiAynen hocam ya Kasım indirimlerinde de güzel şeyler gelebilir ondan bekliyorum aslında o da var
Aula f75
Mesaj otomatik birleştirildi:
F75 ve 159 pronun gideri ne olur hocam kapalı kutu
spesifik bir sebebi yok ilk konu açıldığında 1400 den alanlardanım gördüm aldım açıkcasıhocam neden pro tercıh ettınız
Yok sorun falan knk Uzun hikaye özet geçecek olursak Düşün Nordic bir işlemci var içinde Gidyolar Markayı değiştiriyorlar o kadar ama ürün aynı ürün sadece üstüne kendi modelinin ismini yazıyor yani no problembeyler ben şimdi bu mavi apexi almak istiyorum ama konuyu da baştan sona okuyamadım sensörde bi sorun filan mı var beklendiği gelmiyor mu?_
teşekkür ederim cevabın için de şimdi nordic işlemci benim bildiğim en iyilerinden bu var mı içinde yoksa farklı bi işlemci miYok sorun falan knk Uzun hikaye özet geçecek olursak Düşün Nordic bir işlemci var içinde Gidyolar Markayı değiştiriyorlar o kadar ama ürün aynı ürün sadece üstüne kendi modelinin ismini yazıyor yani no problem
Kabul etmiyorum gelen ürün bozuk de. Yahut başka desteği dene.
Darlayayım bunu sende akıl yok mu diye biraz sinirimi çıkarmam lazım sonra diğer desteğe geçerim.Kabul etmiyorum gelen ürün bozuk de. Yahut başka desteği dene.