Teykage
80+ Silver
Dahası
Tabii ki apexi herkes beleşe aldı.pro modelinden bahsediyorsun o zaman apex modeli o paraya denk gelmiyor
Tabii ki apexi herkes beleşe aldı.pro modelinden bahsediyorsun o zaman apex modeli o paraya denk gelmiyor
cevaplayabılırmısnız lutfenBeyler son kez soruyru ona göre sipariş gecıcem cuma gunu kendı tcm ve adresıme klavye aldım sımdı mouse alıcam aynı tc aynı adre sorun yasatırmı aynı anda gumrüge duserse ne olur
farklı tc gırsem 18 yas altı gırebılırım sorun olurmu
Apex için yeni bir konu açıp paylaşsanız daha iyi olur. Mouse nin özelliklerini geri gidip bulmak cok zor cünküCache bellekler vs karsilastirabilirsin pan180 lamzu Atlantis pro mouse da kullanılan(5340 ve lamzu fiyatı 3800tl) mcu ya çok benziyor
@Bilal539 karsilastirdigimda çok benzer özellikler var lamzu Atlantis mcusu ile tabi aynı değil 5340 daha iyidir ama benzer bir mcu olabilir özelliklere göre yorum yapıyorum gördüğümü söylüyorum
Bildiğim kadarıyla aynı anda gümrüğe girerlerse beraber hesaplanıyor ve 30 euroyu geçerse gümrükte kalır.cevaplayabılırmısnız lutfen
Pro'nunki belli büyük ihtimal apexde de aynıdır.halen apexte hangi mcu oldugu belli değil de mi
5 ayrı sipariş hakkın var ayrı kargolarda olmak kaydı ilecevaplayabılırmısnız lutfen
evet acıp bakan yokhalen apexte hangi mcu oldugu belli değil de mi
içini açan yok adam haklı niye açsın bilmiyoruz o yüzdenhalen apexte hangi mcu oldugu belli değil de mi
evet temudan alıntı royuan yazıyor gelen gerçekten pan ise ürün açıklaması yanlış oluyor.Bu resim TEMU dan mı alıntı hocam
pronun mcu su rouyan değil miymiş konuyu takip edemedimiçini açan yok adam haklı niye açsın bilmiyoruz o yüzden
aynı anda gümrüğe ulasırsa 30 euroyu gecıyor sıkıntı olustururmu 5hakkı falan biliyorumda burda sorun cıkar dıye korkuyorum5 ayrı sipariş hakkın var ayrı kargolarda olmak kaydı ile
yok mu içini açacak bi baba yiğittttttttiçini açan yok adam haklı niye açsın bilmiyoruz o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet temudan alıntı royuan yazıyor gelen gerçekten pan ise ürün açıklaması yanlış oluyor.
destek ile konuşmuştum ben sorun olmaz demişlerdiaynı anda gümrüğe ulasırsa 30 euroyu gecıyor sıkıntı olustururmu 5hakkı falan biliyorumda burda sorun cıkar dıye korkuyorum