link?hocam katar pro da 220 ips 30 ivmeye sahip tercih sizin ben yerinizde olsam mouse alırdım hatta şöyle yapabilirsiniz mouse alıp yanına fiyatı tamamlamak için leobog graywood v4 70 li paket 280 TL'ye geliyor indirim falan karşınıza çıkarsa ikisini birlikte alabilirsiniz
açtınız mı siz içini?apexin mcusu PAN1080UA3C.
evetBeyler ürün iadesi yapsam vergi ile birlikte geliyor demi tamamen yani ?
açtınız mı siz içini?
son kararım pazartesiye anca euro bozduracam ozaman kadar bakacam hangisine ihtiyacım cok stok kalırsa 1 2 hafta ıkısınıde alırımhocam katar pro da 220 ips 30 ivmeye sahip tercih sizin ben yerinizde olsam mouse alırdım hatta şöyle yapabilirsiniz mouse alıp yanına fiyatı tamamlamak için leobog graywood v4 70 li paket 280 TL'ye geliyor indirim falan karşınıza çıkarsa ikisini birlikte alabilirsiniz
Kim koymus ben goremedim.Sarı sitede 1200'e koymuşlar apexi. Bol bol alanlar aldığı fiyata satmak zorunda kalabilir gibi.
1000-1300 arası belki satmak için alanlar büyük eşk lik etti aynı paraya aula klavye alıp hem daha fazlaya hem daha rahat satacakBeyler apex satmak istesem min kaça gider
Ben de 750 liraya koyayım madem, 1200'e de satamasın.Sarı sitede 1200'e koymuşlar apexi. Bol bol alanlar aldığı fiyata satmak zorunda kalabilir gibi.
pro var kargoda 1300e almistim simdi apex mi almak iyi aula mi1000-1300 arası belki satmak için alanlar büyük eşk lik etti aynı paraya aula klavye alıp hem daha fazlaya hem daha rahat satacak
Kaça aldınızki hocam zararına mı satıyorsunuz ?Ben de 750 liraya koyayım madem, 1200'e de satamasın.
Aula tabi ki satacaksan apexi 1000 civarına koyman lazım aula en az 2k ederpro var kargoda 1300e almistim simdi apex mi almak iyi aula mi