Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
sizce napayim beyaz alasim var ama switchten icimde siyaha gitmiyor degil.
hocam şimdi ben de video izleyince kararsız kaldım ya. Ama belki videolardaki kadar fark yoktur mikrofon vb. renk uyumu için beyaz derim ileri düzey düşünürsek beyaz kasa daha iyi olur daha uyumlu olur diye düşünüyorum. switchleri de reaper o kadar da kötü değil gibi duruyor ya yabancı video incelemeleri asmr videoları da daha çok reaper üzerine ilerde beyaz kasa daha çok iş yapar diye düşünüyorum. Görünüş açısından beyaz derdim.

Berkay066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Berkay Murat
1000003307.jpg
Arthur Morgan geldi.

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
Hocam ben apexi almak için minimum sipariş tutarını tamamlayacak ürün eklersem o ürünleri sonradan iade ederbilir miyim ve edersem vergisiyle beraber para iadesi alabilir miyim?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Hocam ben apexi almak için minimum sipariş tutarını tamamlayacak ürün eklersem o ürünleri sonradan iade ederbilir miyim ve edersem vergisiyle beraber para iadesi alabilir miyim?
evet vergisi ile beraber iade alıyorsun. Aynı şeyi 2 3 defa yaptım hepsi vergiyle yatıyor. İsterseniz detaylı süreci anlatabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
kerem aydınalp
Alırsınız.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Ben direkt sepeti onayliyorum ondan sonra sepetteyken siliyorum sadece apex 850 diyor sorun cikarmi
hocam öyle yapınca emin misin? 670 tl altındaki siparişler gönderilmeyecektir diye uyarı veriyor. Sonrasında siparişi tamamla butonuna tıklarsanız zaten onaylamadığını göreceksiniz gereksiz ürünün iadesini almak birazcık daha detaylı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

JADSFKLJASOFLRJAWOFRJSAOJFOWAEFG
hocam dediğim switch tekrar stoğa gelmiş.
FG419255 kodunu arama kısmına aratın.

unrqnked

80+
hocam öyle yapınca emin misin? 670 tl altındaki siparişler gönderilmeyecektir diye uyarı veriyor. Sonrasında siparişi tamamla butonuna tıklarsanız zaten onaylamadığını göreceksiniz gereksiz ürünün iadesini almak birazcık daha detaylı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dediğim switch tekrar stoğa gelmiş.
FG419255 kodunu arama kısmına aratın.
Iade ne kadar sürede geliyor

Top Bottom