❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

sizce napayim beyaz alasim var ama switchten icimde siyaha gitmiyor degil.
hocam şimdi ben de video izleyince kararsız kaldım ya. Ama belki videolardaki kadar fark yoktur mikrofon vb. renk uyumu için beyaz derim ileri düzey düşünürsek beyaz kasa daha iyi olur daha uyumlu olur diye düşünüyorum. switchleri de reaper o kadar da kötü değil gibi duruyor ya yabancı video incelemeleri asmr videoları da daha çok reaper üzerine ilerde beyaz kasa daha çok iş yapar diye düşünüyorum. Görünüş açısından beyaz derdim.

1000003307.jpg
Arthur Morgan geldi.

Hocam ben apexi almak için minimum sipariş tutarını tamamlayacak ürün eklersem o ürünleri sonradan iade ederbilir miyim ve edersem vergisiyle beraber para iadesi alabilir miyim?

Hocam ben apexi almak için minimum sipariş tutarını tamamlayacak ürün eklersem o ürünleri sonradan iade ederbilir miyim ve edersem vergisiyle beraber para iadesi alabilir miyim?
evet vergisi ile beraber iade alıyorsun. Aynı şeyi 2 3 defa yaptım hepsi vergiyle yatıyor. İsterseniz detaylı süreci anlatabilirim.

Alırsınız.

şarjı geldiğinde full gözüküyordu pronun 2 gün yoğun kullanımda bitti genel olarak 4k-8k hz

Ben direkt sepeti onayliyorum ondan sonra sepetteyken siliyorum sadece apex 850 diyor sorun cikarmi
hocam öyle yapınca emin misin? 670 tl altındaki siparişler gönderilmeyecektir diye uyarı veriyor. Sonrasında siparişi tamamla butonuna tıklarsanız zaten onaylamadığını göreceksiniz gereksiz ürünün iadesini almak birazcık daha detaylı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

JADSFKLJASOFLRJAWOFRJSAOJFOWAEFG
hocam dediğim switch tekrar stoğa gelmiş.
FG419255 kodunu arama kısmına aratın.

hocam öyle yapınca emin misin? 670 tl altındaki siparişler gönderilmeyecektir diye uyarı veriyor. Sonrasında siparişi tamamla butonuna tıklarsanız zaten onaylamadığını göreceksiniz gereksiz ürünün iadesini almak birazcık daha detaylı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dediğim switch tekrar stoğa gelmiş.
FG419255 kodunu arama kısmına aratın.
Iade ne kadar sürede geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,349
Üyeler
186,325
Son üye
Canfinswened
Geri