Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
psikopat
hocam öyle yapınca emin misin? 670 tl altındaki siparişler gönderilmeyecektir diye uyarı veriyor. Sonrasında siparişi tamamla butonuna tıklarsanız zaten onaylamadığını göreceksiniz gereksiz ürünün iadesini almak birazcık daha detaylı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dediğim switch tekrar stoğa gelmiş.
FG419255 kodunu arama kısmına aratın.
hic yorum yok ama guvenilir mi ki

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Iade ne kadar sürede geliyor
seçim sizin karta isterseniz ortalama 3-5 günde gelir diye düşünüyorum veya direkt olarak kredi iadesi seçeneğiyle hesaba da atabiliyorsunuz. Sonradan temudan tekrar alışveriş yapmayacaksanız kart 3-5 gün ortalama. Bankaya göre değişir.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek
sizce napayim beyaz alasim var ama switchten icimde siyaha gitmiyor degil.
hocam beyaz daha iyi diyorlardı sesi daha tokmus

hocam ben de beyazın sesini daha çok beğendim ayrıca siyah olanın bazı tuşları sarı falan renk uyumu daha kötü sonradan masraf yapıp keycaps almak siyah olanda daha zorunlu gibi duruyor. Bende o mantık düşünüp beyaz aula f75 aldım aklım bi tık siyah olanı da almakta kaldı ama paramı çok harcadım bu temuya. 2 apex 1 pro 1 ajazz 820 max 1 aula f75 aldım rahat 4-5k gitti ucuza alıyoruz diye.
beyaz daha iyi diyortlardı sesi daha tokmuş

unrqnked

80+
seçim sizin karta isterseniz ortalama 3-5 günde gelir diye düşünüyorum veya direkt olarak kredi iadesi seçeneğiyle hesaba da atabiliyorsunuz. Sonradan temudan tekrar alışveriş yapmayacaksanız kart 3-5 gün ortalama. Bankaya göre değişir.
Temudan yapacaksam hemen geliyormu

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
hic yorum yok ama guvenilir mi ki
Hocam bende bir tık o yüzden tereddütte kaldım ama fotoğraflar falan aynı leobog graywood v4 en kötü ihtimalle para iadesi alınır. Denemeye değeceğini düşünüyorum sadece bu plastik kap 100 150 liraya satılıyor temu üzerinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Eker
Bende pro model var, ara ara sapıtıyor haberiniz olsun. Anlık olarak imleç yavaşlayıp sonra hızlanıyormuş gibi oluyor. Saatte bir kaç kere. Normal masaüstündeyken oluyor bu, oyundayken değil. 4000hz'de kullanıyorum şu an.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yiğit Yenigün
Bu MH den indirim alanlar ne diyor yardımcı olabiliecek varmı

Amd34

80+ Silver
Bende pro model var, ara ara sapıtıyor haberiniz olsun. Anlık olarak imleç yavaşlayıp sonra hızlanıyormuş gibi oluyor. Saatte bir kaç kere. Normal masaüstündeyken oluyor bu, oyundayken değil. 4000hz'de kullanıyorum şu an.
sistem nedir hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Şan Özşaho
Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
Neden iade işlemini başlatmıştınız ?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Bu MH den indirim alanlar ne diyor yardımcı olabiliecek varmı
hocam şimdi daha çok sipariş yaptıktan sonra alınıyor kod. Ama yine de şansınızı deneyin acenteye bağlandıktan sonra merhabalar işte bazı arkadaşlara ilk siparişine teşvik indirimi olarak %20 indirim kuponu vermişsiniz ben de bundan yararlanmak istiyorum tarzında bir cümle kur 2 3 temsilcide dene vermezlerse artık şansına.

yapmayın ya hocam alakasız olcak biraz ama mousepadden dolayı olabilir mi? Hangi mousepadi kullanıyorsunuz. Umarım üründen değildir sorun.

Top Bottom