Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Yurikov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Game Yuri
Sonunda ben de maviden çektim ön spariş olarak fiyat çok iyi bence.

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
Ucuza alınmış apex ss i var mı bi deneyelim şansimizi

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Abi arada ki farkı istersin bozuk gelir gerçekten onu da istersin ama hem sağlam ürünü alıp hem paranı almak bu fiyata bu ürünü sunuyorlar yine yetmiyor ben mesela proyu 1300 e aldım arada ki farkı istedim adamlar hediyemiz olsun diyip bütün parayı iade verdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende max'i 1500'e aldım proyu 1300'e pro için bende talep oluşturmuştum ama sağlam ürüne bozuk muamelesi yapmak başka boyut
haklısınız direkt dolandırıcılığa girdiğini düşünüyorum. Talep nasıl oluşturdunuz ? Ne dediniz ?

Amd34

80+ Silver
naisl istediniz bende 1300e aldimda proyu
Hocam ucuza alan biri foto atmışdı fotoğrafı yolladım dedim başka kullanıcılara kupon verip bu fiyata sunmuşsunuz biz yüksek fiyata aldık arada ki farkı kısmi para iadesi yapar mısınız dedim talep oluşturup gerçekleştirdiler

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,846
İsim
Oğuz
850tl az mı para, sen çalışıp para kazanıyor olabilirsin ben öğrenciyim 850tl benim için az bir para değil bir mouse'u da 1 kere alıyoruz uzun yıllar gitsin diye, bilen bilmeyen araştıran araştırmadan herkes yorum yaptığından oluyor bu karışıklık, internette bir ton problem yaşamış insan var kimisi diyor onlar eski versiyon kimisi diyor yazılım güncellemesiyle sorun çözüldü herkes farklı bir telden konuşuyor tabi ki en ufak sorun yaşadığını belirten insana dikkat edicez, 850tl sanki havadan geliyor gibi konuşuyorsun
Yav bilader ne anlatıyorsun sen? Ben mouse çalıştığı halde parasını geri alanlara söylüyorum. Çalışmazsa iade edersin zaten. Çalıştığı halde iade isteyen tonlarca insan var burada. Ben de öğrenciyim. 8 saat işte çalışıp, 8 saat üniye gidiyorum. Bana da havadan gelmiyor 850 TL.
Adamlar bozuk diye değil içindeki mcu yazandan farklı olduğu için para geri iadesi istiyor böyle bir mantık olabilir mi?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Hocam ucuza alan biri foto atmışdı fotoğrafı yolladım dedim başka kullanıcılara kupon verip bu fiyata sunmuşsunuz biz yüksek fiyata aldık arada ki farkı kısmi para iadesi yapar mısınız dedim talep oluşturup gerçekleştirdiler
Aynısını ben de denemiştim aldığınızdan bu zamana ürün fiyatı değişmedi demişlerdi bende daha uğraşmadım tekrar deneyim mi ?

Berkay066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed Berkay Murat
Sizde varsa hocam atabilirmisiniz?

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sami Yusuf Aksu
Temuyu iyice soyduk vallaha

Amd34

80+ Silver
Aynısını ben de denemiştim aldığınızdan bu zamana ürün fiyatı değişmedi demişlerdi bende daha uğraşmadım tekrar deneyim mi ?
Pek sanmam hocam talep oluşturmaları lazım eğer biri oluşturmuyorsa başka temsilci deneyin talep açtırmanız lazım

Valla yok hocam sildim hep denk gelirsem atayım

kenarda duruyormuş hocam bununla ilgili talebi iletirsen talep açarlarsa duruma göre verbiliyor tabi herkes vermiyor orasıı ayrı

Ekler

• 1730575764749.png
    1730575764749.png
    109.8 KB · Hit: 86

pcbuilder

80+
Yav bilader ne anlatıyorsun sen? Ben mouse çalıştığı halde parasını geri alanlara söylüyorum. Çalışmazsa iade edersin zaten. Çalıştığı halde iade isteyen tonlarca insan var burada. Ben de öğrenciyim. 8 saat işte çalışıp, 8 saat üniye gidiyorum. Bana da havadan gelmiyor 850 TL.
Adamlar bozuk diye değil içindeki mcu yazandan farklı olduğu için para geri iadesi istiyor böyle bir mantık olabilir mi?
Her MCU farklı performans sergiliyorsa ve firma da ürün görselinde şu şu MCU ile geliyor diyorsa neresi mantıksız?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Pek sanmam hocam talep oluşturmaları lazım eğer biri oluşturmuyorsa başka temsilci deneyin talep açtırmanız lazım

Valla yok hocam sildim hep denk gelirsem atayım

kenarda duruyormuş hocam bununla ilgili talebi iletirsen talep açarlarsa duruma göre verbiliyor tabi herkes vermiyor orasıı ayrı
son kez bende deniyorum ya olmazsa olmaz ne yapalım

Top Bottom