Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
Yav bilader ne anlatıyorsun sen? Ben mouse çalıştığı halde parasını geri alanlara söylüyorum. Çalışmazsa iade edersin zaten. Çalıştığı halde iade isteyen tonlarca insan var burada. Ben de öğrenciyim. 8 saat işte çalışıp, 8 saat üniye gidiyorum. Bana da havadan gelmiyor 850 TL.
Adamlar bozuk diye değil içindeki mcu yazandan farklı olduğu için para geri iadesi istiyor böyle bir mantık olabilir mi?
mcu konusu biraz muallakta ben şahsen bozuk olmadığı sürece hangisi gelirse gelsin kullanacağım ama birisi ben şu mcu düşündüğüm için aldım derse de bişi denmez

Amd34

80+ Silver
son kez bende deniyorum ya olmazsa olmaz ne yapalım
Aynen öyle ama can sıkını 2 mouse fiyatına 1 mouse aldık sağlık olsun bu fiyata yine iyi tr göre o yönden bakmak lazım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Apexte hangi çip varmış bilen var mı. royuan,nordic falan konuşuluyordu. Royuan mcu sorunlu mcu araştırdığım kadarıyla.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
umut
Apexte hangi çip varmış bilen var mı. royuan,nordic falan konuşuluyordu. Royuan mcu sorunlu mcu araştırdığım kadarıyla.
pro ile aynı çip diyorlar proda da pan1080ua3c var. Kullanan bir arkadaş sorun çekmediğini söylemişti. Ayrıca driver güncellemesi ile durumu düzelttiklerini söylüyorlar.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,464
İsim
Oğuz
Her MCU farklı performans sergiliyorsa ve firma da ürün görselinde şu şu MCU ile geliyor diyorsa neresi mantıksız?
Allah için alanların yarısı MCU nedir bilmiyor bile. Satın alırken hanginiz MCU ne diye baktı? Fiyatını görünce yapıştı herkes direkt. Zaten MCU hakkındaki bilgi karmaşası vardı, çoğu sitede farklı yazıyor. Kaldı ki kullandıkları da kalitesiz bir MCU değil. Forumda konularına açan vardı gidip okuyabilirsiniz. Yazan yerine daha kalitelisini koysalar yine iade edeceksiniz sırf para almak için. Bozuk olanlar için bir şey demiyorum. İade yapanların çoğu bozuk değil. Bırak Mouse'u altındaki Dock'u satsan 850 den fazla eder. Kullan geç işte.

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Ortalama kaç günde geliyor bilgilendirir misiniz? Mouse hala tedarik aşamasında olarak görünüyor.

pcbuilder

80+
Allah için alanların yarısı MCU nedir bilmiyor bile. Satın alırken hanginiz MCU ne diye baktı? Fiyatını görünce yapıştı herkes direkt. Zaten MCU hakkındaki bilgi karmaşası vardı, çoğu sitede farklı yazıyor. Kaldı ki kullandıkları da kalitesiz bir MCU değil. Forumda konularına açan vardı gidip okuyabilirsiniz. Yazan yerine daha kalitelisini koysalar yine iade edeceksiniz sırf para almak için. Bozuk olanlar için bir şey demiyorum. İade yapanların çoğu bozuk değil. Bırak Mouse'u altındaki Dock'u satsan 850 den fazla eder. Kullan geç işte.
İtiraf edeyim ben de buradan bir arkadaş bunda Royuan MCU var yaygarası koparınca dikkat etmeye başladım. Ürün düzgün çalışıyorsa içindeki MCU'nun önemi tabii ki yok ancak firmanın bunu açıkça belirtmesi lazım. Oraya tablonun en altında her ürün bazında küçük farklılıklar olabilir yazmakla olmuyor. Birçok kişi de Nordic MCU olmadığı için almaktan vazgeçti.

Firmanın amacı Nordic yazıp satışları arttırmaksa ben de iade isteyebilirim diye düşünüyorum.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
umut
Ortalama kaç günde geliyor bilgilendirir misiniz? Mouse hala tedarik aşamasında olarak görünüyor.
ortalama 10 gün diyebiliriz. 7 günde gelende var 15 günde gelende biraz değişken durum. aşağı yukarı 10 gün civarı denilebilir gümrükte kalma süresi Türkiye içi kargo firmalarına göre değişken durum.

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
ortalama 10 gün diyebiliriz. 7 günde gelende var 15 günde gelende biraz değişken durum. aşağı yukarı 10 gün civarı denilebilir gümrükte kalma süresi Türkiye içi kargo firmalarına göre değişken durum.
Ben ön sipariş olarak mavi apexi aldım ön siparişler biraz daha geç geliyor sanırım bu konu hakkında bilginiz var mı? Teşekkür ederim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,925