Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

unrqnked

80+
Yav bilader ne anlatıyorsun sen? Ben mouse çalıştığı halde parasını geri alanlara söylüyorum. Çalışmazsa iade edersin zaten. Çalıştığı halde iade isteyen tonlarca insan var burada. Ben de öğrenciyim. 8 saat işte çalışıp, 8 saat üniye gidiyorum. Bana da havadan gelmiyor 850 TL.
Adamlar bozuk diye değil içindeki mcu yazandan farklı olduğu için para geri iadesi istiyor böyle bir mantık olabilir mi?
Reis 850ye nasıl aldın bende yanina ürun eklememiz istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende apex alinmiyor 670 tl sepet istiyor nasıl yaptınız

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
umut
Ben ön sipariş olarak mavi apexi aldım ön siparişler biraz daha geç geliyor sanırım bu konu hakkında bilginiz var mı? Teşekkür ederim.
aşırı fark yok hocam ya en fazla 1 gün yani hatta nakil halindeyse kargolanmış demektir artık şansınıza kalmış bir durum 2 3 güne uçağa yüklerler diye düşünüyorum.

Reis 850ye nasıl aldın bende yanina ürun eklememiz istiyor

Bende apex alinmiyor 670 tl sepet istiyor nasıl yaptınız
başka bir ürün alıp sepeti 670 TL'ye tamamlıyorlar vergisiz şekilde. Sonrasında sipariş oluşturulunca desteğe yazıp kart alıyorlar karta tıklayınca da içerisinde siparişindeki ürünleri tikleyebileceğin bir sayfa açılıyor tikleyip devam edince karşına 2 seçenek çıkıyor kredi iadesi veya karta iade kredi iadesi direkt anında hesabına para yatılır kredi iadesi ise bankaya firmaya göre değişir ortalama 3 5 iş günü diyebiliriz. böylelikle 850 TL'ye gelmiş oluyor.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk
2121.png

gpt bizle eğleniyor herhalde

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
APEX'i alıyoz mu şimdi beyler

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk

unrqnked

80+
aşırı fark yok hocam ya en fazla 1 gün yani hatta nakil halindeyse kargolanmış demektir artık şansınıza kalmış bir durum 2 3 güne uçağa yüklerler diye düşünüyorum.

başka bir ürün alıp sepeti 670 TL'ye tamamlıyorlar vergisiz şekilde. Sonrasında sipariş oluşturulunca desteğe yazıp kart alıyorlar karta tıklayınca da içerisinde siparişindeki ürünleri tikleyebileceğin bir sayfa açılıyor tikleyip devam edince karşına 2 seçenek çıkıyor kredi iadesi veya karta iade kredi iadesi direkt anında hesabına para yatılır kredi iadesi ise bankaya firmaya göre değişir ortalama 3 5 iş günü diyebiliriz. böylelikle 850 TL'ye gelmiş oluyor.
Haci desteğe tam ne yazayım kart demissiniz

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
umut
Haci desteğe tam ne yazayım kart demissiniz
öncelikle botta deneyin. Zaten destek kısmına bağlanınca direkt soracak sorununuz bu siparişle ilgili mi diye sormazsa sol alttan siparişinizi atın ve ardından ürünü atın bu ürünü sipariş içeriğimden iptal etmek istiyorum diyin. Bot anlamazsa acente bağlayın diye spam atın. Onunla konuşun aynı cümleleri kurun işte siparişimden bir ürün iptal etmek istiyorum vb. kart atarlar size ordan seçersiniz.

unrqnked

80+
öncelikle botta deneyin. Zaten destek kısmına bağlanınca direkt soracak sorununuz bu siparişle ilgili mi diye sormazsa sol alttan siparişinizi atın ve ardından ürünü atın bu ürünü sipariş içeriğimden iptal etmek istiyorum diyin. Bot anlamazsa acente bağlayın diye spam atın. Onunla konuşun aynı cümleleri kurun işte siparişimden bir ürün iptal etmek istiyorum vb. kart atarlar size ordan seçersiniz.
Sağolun

Thadox

80+ Bronze

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
hocam bi urun alirken limit icin yaninda bir urun alip onu tekrar iade etsek vergiyle beraber iade olur mu

rakun396

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Fiyatı 40tl geçtiği için sipariş veremiyorum. Ne yapmam lazım. Bide bu f 75 red switch mi
Screenshot_2024-11-02-23-05-23-309_com.einnovation.temu.jpg

Top Bottom