Teşekkürler.Apexte kesin mi? İçini açan oldu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 gün içinde verilir kargoya.
Süre aynı işler.
Teşekkürler.Apexte kesin mi? İçini açan oldu mu?
3 gün içinde verilir kargoya.
Süre aynı işler.
Reis 850ye nasıl aldın bende yanina ürun eklememiz istiyorYav bilader ne anlatıyorsun sen? Ben mouse çalıştığı halde parasını geri alanlara söylüyorum. Çalışmazsa iade edersin zaten. Çalıştığı halde iade isteyen tonlarca insan var burada. Ben de öğrenciyim. 8 saat işte çalışıp, 8 saat üniye gidiyorum. Bana da havadan gelmiyor 850 TL.
Adamlar bozuk diye değil içindeki mcu yazandan farklı olduğu için para geri iadesi istiyor böyle bir mantık olabilir mi?
aşırı fark yok hocam ya en fazla 1 gün yani hatta nakil halindeyse kargolanmış demektir artık şansınıza kalmış bir durum 2 3 güne uçağa yüklerler diye düşünüyorum.Ben ön sipariş olarak mavi apexi aldım ön siparişler biraz daha geç geliyor sanırım bu konu hakkında bilginiz var mı? Teşekkür ederim.
başka bir ürün alıp sepeti 670 TL'ye tamamlıyorlar vergisiz şekilde. Sonrasında sipariş oluşturulunca desteğe yazıp kart alıyorlar karta tıklayınca da içerisinde siparişindeki ürünleri tikleyebileceğin bir sayfa açılıyor tikleyip devam edince karşına 2 seçenek çıkıyor kredi iadesi veya karta iade kredi iadesi direkt anında hesabına para yatılır kredi iadesi ise bankaya firmaya göre değişir ortalama 3 5 iş günü diyebiliriz. böylelikle 850 TL'ye gelmiş oluyor.Reis 850ye nasıl aldın bende yanina ürun eklememiz istiyor
Bende apex alinmiyor 670 tl sepet istiyor nasıl yaptınız
forumun alay konusu olan ikonic topic ve o muazzam soru D:APEX'i alıyoz mu şimdi beyler
Haci desteğe tam ne yazayım kart demissinizaşırı fark yok hocam ya en fazla 1 gün yani hatta nakil halindeyse kargolanmış demektir artık şansınıza kalmış bir durum 2 3 güne uçağa yüklerler diye düşünüyorum.
başka bir ürün alıp sepeti 670 TL'ye tamamlıyorlar vergisiz şekilde. Sonrasında sipariş oluşturulunca desteğe yazıp kart alıyorlar karta tıklayınca da içerisinde siparişindeki ürünleri tikleyebileceğin bir sayfa açılıyor tikleyip devam edince karşına 2 seçenek çıkıyor kredi iadesi veya karta iade kredi iadesi direkt anında hesabına para yatılır kredi iadesi ise bankaya firmaya göre değişir ortalama 3 5 iş günü diyebiliriz. böylelikle 850 TL'ye gelmiş oluyor.
öncelikle botta deneyin. Zaten destek kısmına bağlanınca direkt soracak sorununuz bu siparişle ilgili mi diye sormazsa sol alttan siparişinizi atın ve ardından ürünü atın bu ürünü sipariş içeriğimden iptal etmek istiyorum diyin. Bot anlamazsa acente bağlayın diye spam atın. Onunla konuşun aynı cümleleri kurun işte siparişimden bir ürün iptal etmek istiyorum vb. kart atarlar size ordan seçersiniz.Haci desteğe tam ne yazayım kart demissiniz
Sağolunöncelikle botta deneyin. Zaten destek kısmına bağlanınca direkt soracak sorununuz bu siparişle ilgili mi diye sormazsa sol alttan siparişinizi atın ve ardından ürünü atın bu ürünü sipariş içeriğimden iptal etmek istiyorum diyin. Bot anlamazsa acente bağlayın diye spam atın. Onunla konuşun aynı cümleleri kurun işte siparişimden bir ürün iptal etmek istiyorum vb. kart atarlar size ordan seçersiniz.
almayan kaldı mı kankam almadıysan al geç arkana bakmaAPEX'i alıyoz mu şimdi beyler
GEREKSİZ PAHALI ALINMAZ(!)APEX'i alıyoz mu şimdi beyler