Kupon kredi falan kovalaFiyatı 40tl geçtiği için sipariş veremiyorum. Ne yapmam lazım. Bide bu f 75 red switch mi
Alıntıyı görüntüle
Valla hocam ben 1229'a aldım sadece 351 Tl kısmi geri ödeme verdilerproyu 983e almıştım kısmi para iadesi alabilir miyim
Nasıl yapiliyo kisaca yazar mısın kral ilk defa kullaniyorumKupon kredi falan kovala
evet hocam oluyor. Diğer mesajlarla birlikte durumu 2 3 kez anlattım isterseniz tekrar anlatayım.hocam bi urun alirken limit icin yaninda bir urun alip onu tekrar iade etsek vergiyle beraber iade olur mu
Desteğe yaz %20 kupon verir misiniz diye. Sana rebate100 falan diyecek. "rebate100 geçersizdir" yaz verir ben öyle almıştırmNasıl yapiliyo kisaca yazar mısın kral ilk defa kullaniyorum
Hocam desteğe yazın durumu anlatın kupon isteyin belki verirler. Bu arada kuponlar vergi kısmını etkilemiyor ama durumu bilmiyorum teknik olarak vergisiz fiyat 1090 tl altı olacağı için gümrükten geçebilir ama uygulama zaten bildirir siz kupon için desteğe yazın.Fiyatı 40tl geçtiği için sipariş veremiyorum. Ne yapmam lazım. Bide bu f 75 red switch mi
Alıntıyı görüntüle
Bana onu da vermediler hicbir sekilde alamadim yaValla hocam ben 1229'a aldım sadece 351 Tl kısmi geri ödeme verdiler
hocam sizinle bu durumu daha önceden konuşmuştuk isterseniz fikrimi tekrar söyleyim başka bir fikir arıyorsanız siz bilirsiniz. Klavyenizin durumu mousea göre daha iyi olduğunu düşünüyorum bence mouse almanız daha iyi olur.yuzde 20 indirim tanimlanmis aula f75 mi ajazz aj159 apex mi kargoda aj159 prom var
klavye blue switch ama oyle sorun var bilemedim ajazz aj159 pro cok mu kotu kihocam sizinle bu durumu daha önceden konuşmuştuk isterseniz fikrimi tekrar söyleyim başka bir fikir arıyorsanız siz bilirsiniz. Klavyenizin durumu mousea göre daha iyi olduğunu düşünüyorum bence mouse almanız daha iyi olur.
genellikle sipariş yaptıktan sonra oluyor. kargo durumu sorgularken falan verme olasılıkları daha yüksek.Bana onu da vermediler hicbir sekilde alamadim ya
gerçi doğru haklısınız kargoda 159 pro geliyorsa klavye alın geçin aralarında nerdeyse fark yok 2. el satışı etkileyecek faktörler hep. Örneğin gifli ekran yedek skatez ekstra grip tape falan aradaki sensör farkı insanın hissedebileceği şekilde değil 400 ips bile olsa 400 ipse takılmanız için elinizi & kolunuzu ortalama saatte 36,5 km saniyede 10,2 metre hızda kaydırmanız gerekir. ivme işi zaten bir insan en fazla 3 5g ivme yapabilir. sensöre takılmayacaksanız pro işinizi görür. klavye alın geçin bence. 159 pro aldığınızı dikkate almamışım kusura bakmayın.klavye blue switch ama oyle sorun var bilemedim ajazz aj159 pro cok mu kotu ki
Bende mouse'yi dün iptal ettim hala gelmedi ücretKart'a iade kaç günde oluyor daha önce alan oldu mu iadeyi. Yayına fiyat tamamlamak için aldığım ürünleri iade ettim. Ortalama kaç günde iade edildi Akbank kullanıyorum.