İşlemci ne? 2K üzeri sorun mu çıkardı yoksa senin tercihin mi? Bir de emin olduk değil mi Nordic MCU değil.2000 hz'de sorunsuz oyun oynadım pro ile. Benim için yeterli.
Hocam sorun olmazsa bir şey sorabilir miyim?100 200 sayfa öncesinde 4 günde iade alan görmüştüm başka banka ama ortalama 5 günde iade edileceğini düşünüyorum bende paraf karta iade istedim ortalama 5 6 gün içerisinde iade edileceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
rica ederim.
Siparişi tamamlamak için 670 üzeri istediği için mecbur öyle yaptım.ben onları ödeme aşamasında silip ödemeyi tamamladım almak mı gerekiyodu
Kabloluysa bunu alabilirsin20 gün önce razer cobra amazondan almıştım 900 tl ye iade edip bunu alayımmı dayılar?
varsa atin hocam yararlanalim bu fiyata en iyisiBu mouse neden bu kadar tuttu temuda bundan çok daha iyi indirimler vardı
bana kablolu kablosuz fark etmez mouse için . razer cobra kabloluKabloluysa bunu alabilirsin
820 max fazla pahalıya geldi ya 1700 sadece ona gitti. Ekstra ürünler daha aldım monitör ışığı vb.sen baya almışın hocam. bende valla tutamadım kendimi 1 pro 1 apex 1 f75 le temudan ayrılıyorum proyuda 1400 e arkadaşa satıcam gibi kalan arkadaşlara başarılar dilerim.
200 TL'ye projeksiyon satıldı aula klavye vardı konusu açılmıştır 50 TL'ye masaj aleti falan vardı birde yazıcı vardı minilerden 100 TL'ye konuları açılmıştır zaten bana bu mouse için biraz fazla tepki gösterilmiş gibi geldi sadecevarsa atin hocam yararlanalim bu fiyata en iyisi
5800h, mouse bir kaç kere yavaşlayıp hızlandı 4000 hz'de, ben de 2000'e aldım. Sorunsuz şu an.İşlemci ne? 2K üzeri sorun mu çıkardı yoksa senin tercihin mi? Bir de emin olduk değil mi Nordic MCU değil.
%20 vermiyor bunlar kredi verelim diyor :/rekor bende mi 4klık olmuşum