Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Eker
rekor bende mi 4klık olmuşum
1730580692069.png

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
umut
apex di hocam ödeme aşamasına git dedim çıkarttım onları ödeye bastım bu kadar 746 tl ye aldım vergiyle birlikte tabi bunu pc de yaptım mobilde oluyor muydu hatırlamıyorum.
Valla iyi olmuş o zaman ekstra uğraşmamışsınız. Teknik olarak en az 1070tllik vergili fiyat gerekiyor sipariş oluşturmak için. Bilgisayarda ben de denedim olmadı. Şansınıza iyi olmuş valla.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Kerem Mungan
Valla iyi olmuş o zaman ekstra uğraşmamışsınız. Teknik olarak en az 1070tllik vergili fiyat gerekiyor sipariş oluşturmak için. Bilgisayarda ben de denedim olmadı. Şansınıza iyi olmuş valla.
Hocam ben de aynı şekilde hallettim.
Sipariş takibi kısmında siparişin ödemesi tamamlandı ve işleniyor yazıyor. her şey normal gibi. Sizce bir sıkıntı var mı?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,329
İsim
Kadir
Az önce 472 TL'ye alabildim yöntemi anlatıyorum (dipnot bana klavyeyi vermiş belki size apexi verir)
Sağ altta mesajların içeriğinde süpriz indirim gibi bir etkinlik var (kredi iadesi değil) onunla vergi hariç 290 a düştü siyah vergi dahil 472 TL ye aldım yanında bir şeyler ekleyip aldıklarımı iptal ettim herkese sunmuyor olabilir bir bakın

Son düzenleme:

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
Az önce 472 TL'ye alabildim yöntemi anlatıyorum
Sağ altta mesajların içeriğinde süpriz indirim gibi bir etkinlik var (kredi iadesi değil) onunla vergi hariç 290 a düştü siyah vergi dahil 472 TL ye aldım yanında bir şeyler ekleyip aldıklarımı iptal ettim herkese sunmuyor olabilir bir bakın
ss var mi bildirimin

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Emre
pc mi mobil mi hocam

Sepetten SS var mı düşük fiyatlı halinin

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Shoto Todoroki
200 TL'ye projeksiyon satıldı aula klavye vardı konusu açılmıştır 50 TL'ye masaj aleti falan vardı birde yazıcı vardı minilerden 100 TL'ye konuları açılmıştır zaten bana bu mouse için biraz fazla tepki gösterilmiş gibi geldi sadece
bu mouse un muadilleri batarya,sensör,hz desteği olarak ayrıca şarj standı ve ekranlı olmasıda var. tr de muadilleri 2.5k civarı.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
umut
Hocam sorun olmazsa bir şey sorabilir miyim?
Ben minimum sipariş tutarını tamamlamak için ürünleri sepete ekledim sonra ödeme sayfasından apex hariç ürünleri çıkardım ve sadece mouse un parasını ödedim. Sipariş takibi kısmında siparişin ödemesi tamamlandı ve işleniyor yazıyor. her şey normal gibi. Sizce bir sıkıntı var mı?
hayır bir sorun olacağını sanmıyorum. kartınızdan para çekişdiyse siparişte alınmışsa artık bozamazlar. para iadesi ile uğraşmak vb onun yerine gönderirler direkt sistemsel hata sipariş limiti altına verebilmişsiniz bir şey olmaz diğer taraflı alıp iade edince de aynı mantığa geliyor o zaman o siparişleri de iptal etmeleri lazımdı. bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende artık temu mesaj atmıyor ya engelledi heralde

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Kerem Mungan
hayır bir sorun olacağını sanmıyorum. kartınızdan para çekişdiyse siparişte alınmışsa artık bozamazlar. para iadesi ile uğraşmak vb onun yerine gönderirler direkt sistemsel hata sipariş limiti altına verebilmişsiniz bir şey olmaz diğer taraflı alıp iade edince de aynı mantığa geliyor o zaman o siparişleri de iptal etmeleri lazımdı. bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende artık temu mesaj atmıyor ya engelledi heralde
Çok sağolun hocam

Top Bottom