oEnesQlf
80+ Silver
O zaman razer dursunbana kablolu kablosuz fark etmez mouse için . razer cobra kablolu
O zaman razer dursunbana kablolu kablosuz fark etmez mouse için . razer cobra kablolu
konu açtımda al diyen çok oldu kaçırma dediler. iade edeyimO zaman razer dursun
Bende yok hocam ya bana %99 indirim verdi apex 24 kuruş görünüyordu da yanına yine bir şeyler ekletmeden vermiyor ekle çıkar fln yaparken onu da kaybettimPromosyonların içindeydi zaten 9 tanesinin 8 tanesi kredi iadesi diğeri size özel bir şey yazıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC de gördüm
Herkes memnun sanırım.beyler soın durum ne apex kulananlar ve pro kulananlar hala memnunlarmı sorun yasayan varmı bayadır gırmıyom konuya
memnunlarsa hangısnı kullanıyolar ıcını acan falan varmı
Hocam şunu bi cevaplandırabilecek var mı ben direkt o kredi iadesini para olarak çekebiliyor muyum meselaHocamlar bu kredi iadesi tam noluyo bilen varsa yazabilir mi
bağlanıyor , kablodan sarj da alabiliyor.Apex kablolu da bağlanıyor sanırım yanlış mıyım?
Valla hocam beyaz gelmedi ben daha alamadım olmadı bir sonraki indirimler artıkbeyler soın durum ne apex kulananlar ve pro kulananlar hala memnunlarmı sorun yasayan varmı bayadır gırmıyom konuya
maviyi az önce sipariş ettim hadi hayırlısıbeyler soın durum ne apex kulananlar ve pro kulananlar hala memnunlarmı sorun yasayan varmı bayadır gırmıyom konuya
çekilmiyor sanırım , alışverişlerde kullanabiliyorsun.Hocam şunu bi cevaplandırabilecek var mı ben direkt o kredi iadesini para olarak çekebiliyor muyum mesela
Anladım saolun eğer alt limitsiz harcanıyorsa mantıklı aslındamaviyi az önce sipariş ettim hadi hayırlısı
Mesaj otomatik birleştirildi:
çekilmiyor sanırım , alışverişlerde kullanabiliyorsun.