❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

20 gün önce razer cobra amazondan almıştım 900 tl ye iade edip bunu alayımmı dayılar?

100 200 sayfa öncesinde 4 günde iade alan görmüştüm başka banka ama ortalama 5 günde iade edileceğini düşünüyorum bende paraf karta iade istedim ortalama 5 6 gün içerisinde iade edileceğini düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rica ederim.
Hocam sorun olmazsa bir şey sorabilir miyim?
Ben minimum sipariş tutarını tamamlamak için ürünleri sepete ekledim sonra ödeme sayfasından apex hariç ürünleri çıkardım ve sadece mouse un parasını ödedim. Sipariş takibi kısmında siparişin ödemesi tamamlandı ve işleniyor yazıyor. her şey normal gibi. Sizce bir sıkıntı var mı?

Bu mouse neden bu kadar tuttu temuda bundan çok daha iyi indirimler vardı

sen baya almışın hocam. bende valla tutamadım kendimi 1 pro 1 apex 1 f75 le temudan ayrılıyorum proyuda 1400 e arkadaşa satıcam gibi kalan arkadaşlara başarılar dilerim.
820 max fazla pahalıya geldi ya 1700 sadece ona gitti. Ekstra ürünler daha aldım monitör ışığı vb.

varsa atin hocam yararlanalim bu fiyata en iyisi
200 TL'ye projeksiyon satıldı aula klavye vardı konusu açılmıştır 50 TL'ye masaj aleti falan vardı birde yazıcı vardı minilerden 100 TL'ye konuları açılmıştır zaten bana bu mouse için biraz fazla tepki gösterilmiş gibi geldi sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,308
Üyeler
186,869
Son üye
bartubskr1
Geri