❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

rekor bende mi 4klık olmuşum
1730580692069.png

apex di hocam ödeme aşamasına git dedim çıkarttım onları ödeye bastım bu kadar 746 tl ye aldım vergiyle birlikte tabi bunu pc de yaptım mobilde oluyor muydu hatırlamıyorum.
Valla iyi olmuş o zaman ekstra uğraşmamışsınız. Teknik olarak en az 1070tllik vergili fiyat gerekiyor sipariş oluşturmak için. Bilgisayarda ben de denedim olmadı. Şansınıza iyi olmuş valla.

Valla iyi olmuş o zaman ekstra uğraşmamışsınız. Teknik olarak en az 1070tllik vergili fiyat gerekiyor sipariş oluşturmak için. Bilgisayarda ben de denedim olmadı. Şansınıza iyi olmuş valla.
Hocam ben de aynı şekilde hallettim.
Sipariş takibi kısmında siparişin ödemesi tamamlandı ve işleniyor yazıyor. her şey normal gibi. Sizce bir sıkıntı var mı?

Az önce 472 TL'ye alabildim yöntemi anlatıyorum (dipnot bana klavyeyi vermiş belki size apexi verir)
Sağ altta mesajların içeriğinde süpriz indirim gibi bir etkinlik var (kredi iadesi değil) onunla vergi hariç 290 a düştü siyah vergi dahil 472 TL ye aldım yanında bir şeyler ekleyip aldıklarımı iptal ettim herkese sunmuyor olabilir bir bakın

Son düzenleme:
Az önce 472 TL'ye alabildim yöntemi anlatıyorum
Sağ altta mesajların içeriğinde süpriz indirim gibi bir etkinlik var (kredi iadesi değil) onunla vergi hariç 290 a düştü siyah vergi dahil 472 TL ye aldım yanında bir şeyler ekleyip aldıklarımı iptal ettim herkese sunmuyor olabilir bir bakın
ss var mi bildirimin

pc mi mobil mi hocam

Sepetten SS var mı düşük fiyatlı halinin

200 TL'ye projeksiyon satıldı aula klavye vardı konusu açılmıştır 50 TL'ye masaj aleti falan vardı birde yazıcı vardı minilerden 100 TL'ye konuları açılmıştır zaten bana bu mouse için biraz fazla tepki gösterilmiş gibi geldi sadece
bu mouse un muadilleri batarya,sensör,hz desteği olarak ayrıca şarj standı ve ekranlı olmasıda var. tr de muadilleri 2.5k civarı.

Hocam sorun olmazsa bir şey sorabilir miyim?
Ben minimum sipariş tutarını tamamlamak için ürünleri sepete ekledim sonra ödeme sayfasından apex hariç ürünleri çıkardım ve sadece mouse un parasını ödedim. Sipariş takibi kısmında siparişin ödemesi tamamlandı ve işleniyor yazıyor. her şey normal gibi. Sizce bir sıkıntı var mı?
hayır bir sorun olacağını sanmıyorum. kartınızdan para çekişdiyse siparişte alınmışsa artık bozamazlar. para iadesi ile uğraşmak vb onun yerine gönderirler direkt sistemsel hata sipariş limiti altına verebilmişsiniz bir şey olmaz diğer taraflı alıp iade edince de aynı mantığa geliyor o zaman o siparişleri de iptal etmeleri lazımdı. bir şey olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende artık temu mesaj atmıyor ya engelledi heralde

hayır bir sorun olacağını sanmıyorum. kartınızdan para çekişdiyse siparişte alınmışsa artık bozamazlar. para iadesi ile uğraşmak vb onun yerine gönderirler direkt sistemsel hata sipariş limiti altına verebilmişsiniz bir şey olmaz diğer taraflı alıp iade edince de aynı mantığa geliyor o zaman o siparişleri de iptal etmeleri lazımdı. bir şey olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende artık temu mesaj atmıyor ya engelledi heralde
Çok sağolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,611
Üyeler
186,913
Son üye
AjanSmith