Düttürü
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
rekor bende mi 4klık olmuşum
rekor bende mi 4klık olmuşum
Valla iyi olmuş o zaman ekstra uğraşmamışsınız. Teknik olarak en az 1070tllik vergili fiyat gerekiyor sipariş oluşturmak için. Bilgisayarda ben de denedim olmadı. Şansınıza iyi olmuş valla.apex di hocam ödeme aşamasına git dedim çıkarttım onları ödeye bastım bu kadar 746 tl ye aldım vergiyle birlikte tabi bunu pc de yaptım mobilde oluyor muydu hatırlamıyorum.
5.5klık oldum benderekor bende mi 4klık olmuşum
Hocam ben de aynı şekilde hallettim.Valla iyi olmuş o zaman ekstra uğraşmamışsınız. Teknik olarak en az 1070tllik vergili fiyat gerekiyor sipariş oluşturmak için. Bilgisayarda ben de denedim olmadı. Şansınıza iyi olmuş valla.
ss var mi bildiriminAz önce 472 TL'ye alabildim yöntemi anlatıyorum
Sağ altta mesajların içeriğinde süpriz indirim gibi bir etkinlik var (kredi iadesi değil) onunla vergi hariç 290 a düştü siyah vergi dahil 472 TL ye aldım yanında bir şeyler ekleyip aldıklarımı iptal ettim herkese sunmuyor olabilir bir bakın
pc mi mobil mi hocamAz önce 472 TL'ye alabildim yöntemi anlatıyorum
Sağ altta mesajların içeriğinde süpriz indirim gibi bir etkinlik var (kredi iadesi değil) onunla vergi hariç 290 a düştü siyah vergi dahil 472 TL ye aldım yanında bir şeyler ekleyip aldıklarımı iptal ettim herkese sunmuyor olabilir bir bakın
Promosyonların içindeydi zaten 9 tanesinin 8 tanesi kredi iadesi diğeri size özel bir şey yazıyorduss var mi bildirimin
PC de gördümpc mi mobil mi hocam
Sepetten SS var mı düşük fiyatlı halininAz önce 472 TL'ye alabildim yöntemi anlatıyorum
bu mouse un muadilleri batarya,sensör,hz desteği olarak ayrıca şarj standı ve ekranlı olmasıda var. tr de muadilleri 2.5k civarı.200 TL'ye projeksiyon satıldı aula klavye vardı konusu açılmıştır 50 TL'ye masaj aleti falan vardı birde yazıcı vardı minilerden 100 TL'ye konuları açılmıştır zaten bana bu mouse için biraz fazla tepki gösterilmiş gibi geldi sadece
Sepetten SS var mı düşük fiyatlı halinin
hayır bir sorun olacağını sanmıyorum. kartınızdan para çekişdiyse siparişte alınmışsa artık bozamazlar. para iadesi ile uğraşmak vb onun yerine gönderirler direkt sistemsel hata sipariş limiti altına verebilmişsiniz bir şey olmaz diğer taraflı alıp iade edince de aynı mantığa geliyor o zaman o siparişleri de iptal etmeleri lazımdı. bir şey olmaz.Hocam sorun olmazsa bir şey sorabilir miyim?
Ben minimum sipariş tutarını tamamlamak için ürünleri sepete ekledim sonra ödeme sayfasından apex hariç ürünleri çıkardım ve sadece mouse un parasını ödedim. Sipariş takibi kısmında siparişin ödemesi tamamlandı ve işleniyor yazıyor. her şey normal gibi. Sizce bir sıkıntı var mı?
bende artık temu mesaj atmıyor ya engelledi heraldeAz önce 472 TL'ye alabildim yöntemi anlatıyorum
Çok sağolun hocamhayır bir sorun olacağını sanmıyorum. kartınızdan para çekişdiyse siparişte alınmışsa artık bozamazlar. para iadesi ile uğraşmak vb onun yerine gönderirler direkt sistemsel hata sipariş limiti altına verebilmişsiniz bir şey olmaz diğer taraflı alıp iade edince de aynı mantığa geliyor o zaman o siparişleri de iptal etmeleri lazımdı. bir şey olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende artık temu mesaj atmıyor ya engelledi heralde