Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,891
İsim
Mehmet Aslan
Anladım saolun eğer alt limitsiz harcanıyorsa mantıklı aslında
valla alt limit var mı bilmiyorum , bu bakiye gibi bir şey alt limit olduğunu sanmam. Bende rica etmiştim 111 tl verdiler :D 5 parça ürün 1178 tl ye geldi

Palo DAYI 👑

80+ Gold

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
Hocamlar bu kredi iadesi tam noluyo bilen varsa yazabilir mi
kredi iadesi ürünü aldıktan sonra hesabına eklenen paradır. Siparişi verdikten sonra hesabınıza 230 tllik kredi gelecek. Başka ürün alırken kullanabileceksiniz.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
maviyi az önce sipariş ettim hadi hayırlısı :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

çekilmiyor sanırım , alışverişlerde kullanabiliyorsun.
bende mavı aldım akşam saatlaerınde bugun 10.30dan berı mavı var stoklarda şaşırtıcı şekilde

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
Bende yok hocam ya bana %99 indirim verdi apex 24 kuruş görünüyordu da yanına yine bir şeyler ekletmeden vermiyor ekle çıkar fln yaparken onu da kaybettim :D
o indirimler bana artık gelmiyor ya 2 3 gündür mesaj atmıyor acaba sistemsel hata mı yoksa bana daha fazla promosyon vermek istemiyorlar mı anlamadım.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Emre
kredi iadesi ürünü aldıktan sonra hesabına eklenen paradır. Siparişi verdikten sonra hesabınıza 230 tllik kredi gelecek. Başka ürün alırken kullanabileceksiniz.
Hocam bende 2 adet f75 klavye aldıydım onların kredisi geldimi gelmedimi nerdne görcez

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,891
İsim
Mehmet Aslan
bende mavı aldım akşam saatlaerınde bugun 10.30dan berı mavı var stoklarda şaşırtıcı şekilde
ön sipariş olarak geçiyor hocam , tedarik edecekler yüksek ihtimalle. Ben 5 parça ürün aldım gümrükte takılma falan olur mu acaba :unsure: Vergiyle beraber 1178 tuttu.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ön sipariş olarak geçiyor hocam , tedarik edecekler yüksek ihtimalle. Ben 5 parça ürün aldım gümrükte takılma falan olur mu acaba :unsure: Vergiyle beraber 1178 tuttu.
tek tek kargolansa bıle sorun olcagını sanmam cunku 5 hak var zaten

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
Hocam bende 2 adet f75 klavye aldıydım onların kredisi geldimi gelmedimi nerdne görcez
aşağıdan siz yazan yere tıklayınca çıkan sayfada kredi bakiyesi sekmesinde gözükmesi lazım siparişi kredi iadesi kampanyası kullanarak verdiniz değil mi ?

takılmaz hocam limit 5 ürün

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Emre
aşağıdan siz yazan yere tıklayınca çıkan sayfada kredi bakiyesi sekmesinde gözükmesi lazım siparişi kredi iadesi kampanyası kullanarak verdiniz değil mi ?

takılmaz hocam limit 5 ürün
hiç bir fikrim yok bodozlama bastım ben :D o kampanya nerdeki

Amd34

80+ Silver

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bırde bu ön sipariş demişsin sende siparişlerim bölümünde nasıl gözüküyor şuan ?

Top Bottom