Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Emre
eyvah hocam kampanya kısmı mesajlar veya arama kısmına claim credit yazınca geliyor diye biliyorum. Ordan sipariş vermeniz gerekiyordu.
Claim redit yazdığımda etkinliğin süresi doldu diyor biri hala kargolanmadı iptal edip böyle yapabilirim çalışıyorsa gerçi F75 i orada bulamadım

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Claim redit yazdığımda etkinliğin süresi doldu diyor biri hala kargolanmadı iptal edip böyle yapabilirim çalışıyorsa
hocam deneyin isterseniz ama stok problemi yaşayabilirsiniz. Claim credit yazınca çıkan sayfada arama bölümü var oraya bakın klavyeyi bulursunuz illaki stok kısmı dediğim gibi riskli durum ucuza alayım derken başkası sizin yerinize alabilir. Ayrı ayrı şekilde limite takılmadan tekrar alamayadabilirsiniz.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Emre
hocam deneyin isterseniz ama stok problemi yaşayabilirsiniz. Claim credit yazınca çıkan sayfada arama bölümü var oraya bakın klavyeyi bulursunuz illaki stok kısmı dediğim gibi riskli durum ucuza alayım derken başkası sizin yerinize alabilir.
Klavye çıkmıyor hocam arama yerinde bulursam denicem bi zararım yok ztn 1 tanesi tolda

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Claim redit yazdığımda etkinliğin süresi doldu diyor biri hala kargolanmadı iptal edip böyle yapabilirim çalışıyorsa gerçi F75 i orada bulamadım
bende o sakilde alacaktım vazgectım birdaha urun alırmıyım muamma

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Emre
Bu siteler böyle valla ya aldıkça kampanya indirim falan diyerek sürekli aldırıyor tamam güzel fiyatı da cepte para kalmadı.
Yok hocam beni çekemiyorda mouse güzel hani elimdekinden kat kat iyi ondan alasım var kredi sadece direkt almama olanak sağlıyor para bittide :D

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Emre
beni sağlam çekti valla para bitti cebimde monitör alacaktım normalde :D
Benimde bitti ya öğrenci parası olduğu kadar işte 5dk da bitiyor da bu mavi ve turuncu rengi çıkarmayı akıl eden eleman ruh hastasımı abi hiç sevemedim renkleri

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
umut
Benimde bitti ya öğrenci parası olduğu kadar işte 5dk da bitiyor da bu mavi ve turuncu rengi çıkarmayı akıl eden eleman ruh hastasımı abi hiç sevemedim renkleri
aynı sekil bendede kalmadı valla benim tahminim satılmayan modelleri burda ucuza bize veriyorlar diye düşünüyorum. Normal fiyatı 60 70 dolar olan bir ürün sonuçta. çok ucuza alıyoruz bunları da göz ardı etmek gerekir.

Top Bottom