Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Eker
hocam şimdi daha çok sipariş yaptıktan sonra alınıyor kod. Ama yine de şansınızı deneyin acenteye bağlandıktan sonra merhabalar işte bazı arkadaşlara ilk siparişine teşvik indirimi olarak %20 indirim kuponu vermişsiniz ben de bundan yararlanmak istiyorum tarzında bir cümle kur 2 3 temsilcide dene vermezlerse artık şansına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapmayın ya hocam alakasız olcak biraz ama mousepadden dolayı olabilir mi? Hangi mousepadi kullanıyorsunuz. Umarım üründen değildir sorun.
Her zaman kullandığım mousepad xraypad aqua control 2
temsili fotoğrafı=
2000hz'ye aldım bakalım şimdi nasıl performansı.

Ekler

• 1730574061243.png
    1730574061243.png
    547.9 KB · Hit: 95

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Her zaman kullandığım mousepad xraypad aqua control 2
temsili fotoğrafı=
gayet kaliteli bir mousepad diye biliyorum. Belki durum yazılımsaldır. Forumdaki bir arkadaş dongleın driverını silip kurarak mı ne çalıştırmıştı sizde deneyin isterseniz belki aynı yöntemle çözülür. Reddit üzerinde paylaşımlar yapan vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Eker
gayet kaliteli bir mousepad diye biliyorum. Belki durum yazılımsaldır. Forumdaki bir arkadaş dongleın driverını silip kurarak mı ne çalıştırmıştı sizde deneyin isterseniz.
4000hz kaldırmıyordur belki, sorun değil. 2000'e aldım, biraz da böyle kullanayım.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
4000hz kaldırmıyordur belki, sorun değil. 2000'e aldım, biraz da böyle kullanayım.
o da olabilir ama oyunlarda takılma yapmayıp masaüstünde yapması garip geldi. Daha çok oyun motoru hesabı falan durumun tam tersi olması gerekmez miydi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Eker
o da olabilir ama oyunlarda takılma yapmayıp masaüstünde yapması garip geldi. Daha çok oyun motoru hesabı falan durumun tam tersi olması gerekmez miydi ?
Oyunda hiç denemedim, iyi açıklayamamışım. Birazdan deep rock galactic'e girip bakarım. O oyun destekliyordu 4000hz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Şan Özşaho
Hocam kusura bakma da bilerek yapıyorsunuz :D
Sabahtan beri herkes mousu'u kullanıp parayı geri alma derdinde.
3-5 geri dönüş geldi diye herkes omg bu fare bozuk tribine falan girdi. Çözüm bulamadan yaygara koparıyor herkes.
850 TL'ye en kötü altındaki ekrana GIF koyup süs olarak kullansan bile kardasın. Millet neyin derdine düşmüş.
850tl az mı para, sen çalışıp para kazanıyor olabilirsin ben öğrenciyim 850tl benim için az bir para değil bir mouse'u da 1 kere alıyoruz uzun yıllar gitsin diye, bilen bilmeyen araştıran araştırmadan herkes yorum yaptığından oluyor bu karışıklık, internette bir ton problem yaşamış insan var kimisi diyor onlar eski versiyon kimisi diyor yazılım güncellemesiyle sorun çözüldü herkes farklı bir telden konuşuyor tabi ki en ufak sorun yaşadığını belirten insana dikkat edicez, 850tl sanki havadan geliyor gibi konuşuyorsun

Amd34

80+ Silver
Yakında temu'da gönderimi kapatır umarım gerçekten biziim millete bir şey yaramıyor bulduğunu s2me derdinde :D pro alanları anlarım kimi 600-700'e aldı benim gibi 1300 1400'e alanlar var arada ki farkı istersin okey gayet normal de eline ulaşıp çalışan ürünü bozuk diye belirtmek dolandırıcılık :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet sunal
Yakında temu'da gönderimi kapatır umarım gerçekten biziim millete bir şey yaramıyor bulduğunu s2me derdinde :D pro alanları anlarım kimi 600-700'e aldı benim gibi 1300 1400'e alanlar var arada ki farkı istersin okey gayet normal de eline ulaşıp çalışan ürünü bozuk diye belirtmek dolandırıcılık :D
haketmiyoruz dediğin gibi farkı istemek tamamda bozuk diye bütün parayı istersen şimdi kara geçersin ama yarın alışveriş yapacak firma kalmaz

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Oyunda hiç denemedim, iyi açıklayamamışım. Birazdan deep rock galactic'e girip bakarım. O oyun destekliyordu 4000hz.
yanlış anlamışım kusura bakmayın. Deneyin belki sistem kaldırmıyordur diyeceğim 5800h 4000hz de çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum 5600 ile razer deathadder v3 sorunsuz kullanıyorum. En kötü reddit üzerindeki çözüm yollarını denersiniz.

haklısınız hocam ben tam ikisinin arası fiyatta aldım 1080 TL'ye mi ne geldi sadece mouse o yüzden uğraşmadım.Ama ajazz 820 maxı 1700 TL'ye almıştım forumda 1200 TL'ye alanların olduğunu görünce desteğe yazmak istedim. Ürün ilanda olmadığı için kredi iadesi yapamayacaklarını söylediler.

Berkay066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Berkay Murat
1250tlye pro aldım iade etsemmi. Kesinti yokmuş iadede.

Amd34

80+ Silver
haketmiyoruz dediğin gibi farkı istemek tamamda bozuk diye bütün parayı istersen şimdi kara geçersin ama yarın alışveriş yapacak firma kalmaz
Abi arada ki farkı istersin bozuk gelir gerçekten onu da istersin ama hem sağlam ürünü alıp hem paranı almak bu fiyata bu ürünü sunuyorlar yine yetmiyor ben mesela proyu 1300 e aldım arada ki farkı istedim adamlar hediyemiz olsun diyip bütün parayı iade verdiler

yanlış anlamışım kusura bakmayın. Deneyin belki sistem kaldırmıyordur diyeceğim 5800h 4000hz de çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum 5600 ile razer deathadder v3 sorunsuz kullanıyorum. En kötü reddit üzerindeki çözüm yollarını denersiniz.

haklısınız hocam ben tam ikisinin arası fiyatta aldım 1080 TL'ye mi ne geldi sadece mouse o yüzden uğraşmadım.Ama ajazz 820 maxı 1700 TL'ye almıştım forumda 1200 TL'ye alanların olduğunu görünce desteğe yazmak istedim. Ürün ilanda olmadığı için kredi iadesi yapamayacaklarını söylediler.
Bende max'i 1500'e aldım proyu 1300'e pro için bende talep oluşturmuştum ama sağlam ürüne bozuk muamelesi yapmak başka boyut

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
psikopat
Abi arada ki farkı istersin bozuk gelir gerçekten onu da istersin ama hem sağlam ürünü alıp hem paranı almak bu fiyata bu ürünü sunuyorlar yine yetmiyor ben mesela proyu 1300 e aldım arada ki farkı istedim adamlar hediyemiz olsun diyip bütün parayı iade verdiler

Bende max'i 1500'e aldım proyu 1300'e pro için bende talep oluşturmuştum ama sağlam ürüne bozuk muamelesi yapmak başka boyut
naisl istediniz bende 1300e aldimda proyu

Top Bottom