bende onu bekliyorum bi belli olmadı ama kullananlar 8k hz de sıkıntı yok diyor pan1080 olduğunu düşünüyorum pro gibi.
apexin mcusu PAN1080UA3C.oda ıyımıs sıkıntı yokmus
Hocam e yooso z11 en azından modlanabilir bir klavye birazcık masraf ile sesi güzelleştirilebilir ve daha iyi hale getirebilir ama mouse kısmı apex çok daha iyi keşke ikisini de alabilseniz ama ikisi arasından mouse daha mantıklı derimıkısınede var gıbı bısey katar pro ve eyosso z11 var
hem apex hem pro elıne ulasan var sorun yasamadım dıyor konuda actı hattakablolu ıste ama sanırım klavye alacagım mouse mcu bellı olsun cekerız
klavye swıtch kalıtelı olanlar 450 500 buluyor 70 tane o paraya az koyar klavye alırımHocam e yooso z11 en azından modlanabilir bir klavye birazcık masraf ile sesi güzelleştirilebilir ve daha iyi hale getirebilir ama mouse kısmı apex çok daha iyi keşke ikisini de alabilseniz ama ikisi arasından mouse daha mantıklı derim
abo ozaman secım cok zor olcakhem apex hem pro elıne ulasan var sorun yasamadım dıyor konuda actı hatta
ayrıca pro modelı gun ıcınde elıne ulasanalr var bırkac ufak hatalar dısında sorun yasayan yok ve o sorunlarda aşıldı
ıncelem konusunu sımdı atıcam buraya mcu konusunuda atıcamklavye swıtch kalıtelı olanlar 450 500 buluyor 70 tane o paraya az koyar klavye alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
abo ozaman secım cok zor olcak
1000Beyler apex satmak istesem min kaça gider
evet switch fiyatına biraz ekleyip klavye alabiliyorsunuz burada haklısınız lakin benim kast ettiğim daha çok içine sünger koymak işte kağıt bant çekmek klavyeyi doldurmak stablere modlar yapmak gibi şeyler bence mouse daha mantıklı seçim olurklavye swıtch kalıtelı olanlar 450 500 buluyor 70 tane o paraya az koyar klavye alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
abo ozaman secım cok zor olcak
eklesem ne fayda yay sesı felan var swıtchlerde ugrasmam yanıevet switch fiyatına biraz ekleyip klavye alabiliyorsunuz burada haklısınız lakin benim kast ettiğim daha çok içine sünger koymak işte kağıt bant çekmek klavyeyi doldurmak stablere modlar yapmak gibi şeyler bence mouse daha mantıklı seçim olur
O yüzden almaya acele etmeye gerek yok gibiSarı sitede 1200'e koymuşlar apexi. Bol bol alanlar aldığı fiyata satmak zorunda kalabilir gibi.
hocam katar pro da 220 ips 30 ivmeye sahip tercih sizin ben yerinizde olsam mouse alırdım hatta şöyle yapabilirsiniz mouse alıp yanına fiyatı tamamlamak için leobog graywood v4 70 li paket 280 TL'ye geliyor indirim falan karşınıza çıkarsa ikisini birlikte alabilirsinizeklesem ne fayda yay sesı felan var swıtchlerde ugrasmam yanı