Palo DAYI 👑
80+ Gold
1ayda 5 urun gecerse demıs lutfen duzgun okuyunuzYeni adres ne alaka?
1ayda 5 urun gecerse demıs lutfen duzgun okuyunuzYeni adres ne alaka?
18 yas altı ıse yarıyor cunku kendımden bılıyorum18 yasa altı gırıp elıne ulasan varmıs ama 5 kargo hakkın var zaten kafam rahat olsun dersen 18 yas altı dene bencede
nasıl dah dun burdan bırı 18 yas altı sıparıs gectım elıme ulastı yazmıstı18 yas altı ıse yarıyor cunku kendımden bılıyorum
yeni adres dediğim hesap kısmından adres bölümünden yeni adrese basıp aynı bilgileri farklı tc ile girmeniz fazla detaylı vermemişim kusura bakmayın.Yeni adres ne alaka?
bak almısevet etmiyor klavyemi 18 yaş altı tc ile almıştım.
Okudum zaten.1ayda 5 urun gecerse demıs lutfen duzgun okuyunuz
Tamamdir hocam ev adresi zannettim ben sorun yok.yeni adres dediğim hesap kısmından adres bölümünden yeni adrese basıp aynı bilgileri farklı tc ile girmeniz fazla detaylı vermemişim kusura bakmayın.
hocam biraz bekleyin belki aynı satıcı tekrar ilan açar öyle konuşursunuz.cok degisik bir sistemi var ya keske acele etmeseydim 1300e aldim
adam 18 yaş altı işe yarıyor yazmış hocam zaten.nasıl dah dun burdan bırı 18 yas altı sıparıs gectım elıme ulastı yazmıstı
hangisine daha çok ihtiyacın var elinde olan ekipmanlar neler?mouse mu klavyemı karar lazım offffff
ıkısınede var gıbı bısey katar pro ve eyosso z11 varhangisine daha çok ihtiyacın var elinde olan ekipmanlar neler?