destekten ısteyeceksınızNasıl aldınız kuponu
Hani para yoktu la ikisi içinındırım kuponu ıle klavye aldım
Siparislerim bölümünden iade edicenagalar temuda tek bir ürün nasıl iade ediliyor fareyi aldım ama yanındakiler biraz gereksiz oldu
talıhım dondu anneme bı hedıye ayarladım azcık dolandırıclık euro verdı babama dedım sen bana at karsılıgını sana verıyım dedı sende kalsın euro dedı onu bozdurupda mouse alcamHani para yoktu la ikisi için
o şekilde hepsini iade etmiyor muHani para yoktu la ikisi için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siparislerim bölümünden iade edicen
Yok hayır bende öyle biliyordum o ekranı onayla sana sectiriyor sonra bu arada siparis geçtikten hemen sonra gereksiz ürünleri iptal edinki kargoya verilince vergisi ile para iadesi alamiyorsunuzo şekilde hepsini iade etmiyor mu
siperişi 2 ürün ile 1070 i geçecek şekilde sipariş edip eklediğim 2. ürünü iptal mi edeceğim yaniOnemli olan vergisiz 1070i geçmemesi küçük miktar bir urun atıyor ve sepet sınırını tamamlayıp ödemeyi yapıyorsun sonra yaninda aldığın ürünü iptal edip vergisiyle birlikte iadesini alıyorsun keşke şu yazıları başa tutturma falan olsa gelen geçen soruyor
1070 olmasada olur sepet sınırını tamamla yeter ne kadar düşük fiyatlı ürun eklersen vergiyi okadar az ödersinsiperişi 2 ürün ile 1070 i geçecek şekilde sipariş edip eklediğim 2. ürünü iptal mi edeceğim yani
apex mi?talıhım dondu anneme bı hedıye ayarladım azcık dolandırıclık euro verdı babama dedım sen bana at karsılıgını sana verıyım dedı sende kalsın euro dedı onu bozdurupda mouse alcam
evetapex mi?
670₺ yi geçse yeter max 1.070,00₺ olabiliyorsiperişi 2 ürün ile 1070 i geçecek şekilde sipariş edip eklediğim 2. ürünü iptal mi edeceğim yani
ben 350-400 arası bir vergi ödedim fakat kuponum vardı2 Taneye 640 normal mi peki 1 tane alanlar ne kadar ödüyor