Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
1070 olmasada olur sepet sınırını tamamla yeter ne kadar düşük fiyatlı ürun eklersen vergiyi okadar az ödersin
sildim 2. ürünü vergiyle birlikte 853 oldu umarım bir sıkıntı çıkmaz ilk defa sipariş ediyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
Onemli olan vergisiz 1070i geçmemesi küçük miktar bir urun atıyor ve sepet sınırını tamamlayıp ödemeyi yapıyorsun sonra yaninda aldığın ürünü iptal edip vergisiyle birlikte iadesini alıyorsun keşke şu yazıları başa tutturma falan olsa gelen geçen soruyor :)
gerçekten hocam bugün 5 6 sayfalık yerde 4 kere falan detaylı şekilde aşamayı anlattım bileklerim ağrıdı valla. ama seviyorum anlatmayı sorun yok.

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
agalar temuda tek bir ürün nasıl iade ediliyor fareyi aldım ama yanındakiler biraz gereksiz oldu
hocam bakın şimdi sipariş verdiniz ya desteğe yazın önce botla halletmeye çalışın zaten desteğe tıklayınca sorun bu sipariş ile mi ilgili diyecek evet dersiniz böyle bir mesaj gelmezse sol alttan sipariş seçme kutucuğu var ona basın ardından sohbete gönderince tekrar sipariş gönderme yerinde siparişin sağ üst konumunda ürün seçme var ona basarak ürünü veya ürünleri seçin sohbete atın ondan sonra işte bu ürünü siparişimden çıkarmak iptal etmek istiyorum diyin karşı taraf size bir kart atacak ordakş karta basın ürün tikleme olacak iade etmek istediklerinizi seçin devam edin karşınıza 2 seçenek sunacak 1. seçenek kredi iadesi bu hızlı iade hesabınıza para yatar sonraki siparişlerde kullanırsınız 2. seçenek karta iade biraz geç sürebilir ortalama 5-10 gün

Son düzenleme:

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
ödeme kısmına geçince vergiyle birlikte toplam fiyatı göreceksin vergiyi hepimiz veriyoruz maalesef
yok ödemeyi yaptım 1100 olarak sonra kılıfı iptal ettim siparişi verdikten sonra öyle 853 oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 50. kere açıklıyorum bakın şimdi sipariş verdiniz ya desteğe yazın önce botla halletmeye çalışın zaten desteğe tıklayınca sorun bu sipariş ile mi ilgili diyecek evet dersiniz böyle bir mesaj gelmezse sol alttan sipariş seçme kutucuğu var ona basın ardından sohbete gönderince tekrar sipariş gönderme yerinde siparişin sağ üst konumunda ürün seçme var ona basarak ürünü veya ürünleri seçin sohbete atın ondan sonra işte bu ürünü siparişimden çıkarmak iptal etmek istiyorum diyin karşı taraf size bir kart atacak ordakş karta basın ürün tikleme olacak iade etmek istediklerinizi seçin devam edin karşınıza 2 seçenek sunacak 1. seçenek kredi iadesi bu hızlı iade hesabınıza para yatar sonraki siparişlerde kullanırsınız 2. seçenek karta iade biraz geç sürebilir ortalama 5-10 gün
ben dediğiniz gibi yaptım bir sorun olmaz dimi bot üzerinden değil siparişlerim yerinden iptal ettim 1100 olan sipariş 853 oldu

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
umut
yok ödemeyi yaptım 1100 olarak sonra kılıfı iptal ettim siparişi verdikten sonra öyle 853 oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben dediğiniz gibi yaptım bir sorun olmaz dimi bot üzerinden değil siparişlerim yerinden iptal ettim 1100 olan sipariş 853 oldu
olmaz hocam.

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR