yeni sipariş verdiysen henüz işleme alınmadıysa değişebiliyorsun direkt ister desteğe yazıp kart alarak ister siparişlerim bölümünden ayrıntılı görüntüle kısmına gelince bu tuşa basarakO nasil oluyo la
yeni sipariş verdiysen henüz işleme alınmadıysa değişebiliyorsun direkt ister desteğe yazıp kart alarak ister siparişlerim bölümünden ayrıntılı görüntüle kısmına gelince bu tuşa basarakO nasil oluyo la
dongle o sarj istasyonunun içine gömülü , ayrı olarak gelmiyor.beyler bu dongle la beraber mi geliyor
evet 8k dongle dahilbeyler bu dongle la beraber mi geliyor
hocam ben değiştirebildim rengiO nasil oluyo la
valla hocam ben pembeyi aldım ama beyaz renk dışı takas etmem yaarkadaşlar pembesini alan biri var mı ? takas düşünür mü siyah yada mavi ile ?
Hocam mesajlara bir şey gelmedi. Destek ekibi bana "onaylanma aşamasındadır biraz bekleyiniz" falan yazdı sonra "sizinle sohbet etmek bir zevkti" falan yazıp sohbeti bitirme talebi yolladı ben de kabul ettim.mesajlar kısmına gır bak sag altta hemen dusuyor ama
onaylamasını beklıyecez ozaman banada oyle dedıler beklıyoruzHocam mesajlara bir şey gelmedi. Destek ekibi bana "onaylanma aşamasındadır biraz bekleyiniz" falan yazdı sonra "sizinle sohbet etmek bir zevkti" falan yazıp sohbeti bitirme talebi yolladı ben de kabul ettim.
Stokta olan bir renklermi yoksa olmayan bir renklermi eğer öyleyse beyaz yapayım hemenhocam ben değiştirebildim rengi
stokta olan renkle hocamStokta olan bir renklermi yoksa olmayan bir renklermi eğer öyleyse beyaz yapayım hemen
o kadar da değil hocam sadece olan renkleri seçebiliyorsunuz hatta stokta tek renk varsa direkt sormadan otomatik atıyorum mavi ile değiştirildi der.Stokta olan bir renklermi yoksa olmayan bir renklermi eğer öyleyse beyaz yapayım hemen