hocam bi bakalım mesajım dursun duruma göre yazıcam size, başka pembe olan arkadaş varsa takasa açığımvalla hocam ben pembeyi aldım ama beyaz renk dışı takas etmem ya
hocam bi bakalım mesajım dursun duruma göre yazıcam size, başka pembe olan arkadaş varsa takasa açığımvalla hocam ben pembeyi aldım ama beyaz renk dışı takas etmem ya
bende o yok fakat kargoya da verilmemiş desteğe yazdım ürün paketlendiği için değiştiremeyiz diyor. iptal mi edeyim?aşama aşama anlatıyorum hocam ama dediğim siparişi yeni verdiyseniz geçerli temu uygulamasında aşağı kısımdan "siz" butonuna tıkladıktan sonra "siparişlerin" bölümüne gelin ordan siparişinizi bulun ve siparişine basın karşınıza direkt çıkacaktır. ürünün yanında bulursunuz.
Bende öyle çıkmıyor yazı yazıyor ama çerçevesi yok yani ustune basipta değişme gibi bir durum yokaşama aşama anlatıyorum hocam ama dediğim siparişi yeni verdiyseniz geçerli temu uygulamasında aşağı kısımdan "siz" butonuna tıkladıktan sonra "siparişlerin" bölümüne gelin ordan siparişinizi bulun ve siparişine basın karşınıza direkt çıkacaktır. ürünün yanında bulursunuz.
evet paketlendiyse tek çare iptal etmeyi deneyebilirsin.bende o yok fakat kargoya da verilmemiş desteğe yazdım ürün paketlendiği için değiştiremeyiz diyor. iptal mi edeyim?
hocam sadece yeni siparişlerde geçerli dediğim. henüz işleme alınmayanlarda.Bende öyle çıkmıyor yazı yazıyor ama çerçevesi yok yani ustune basipta değişme gibi bir durum yok
nasıl hocam normalde bir ürünü iade edersen kartına veya heabına iade olarak seçebiliyorsunbişey sorucaktım ben bir ürün iade etmek istiyorum ve paranın bana temu kredisi olarak gelmesini istiyorum ama seçeneklerde temu kredisini kullanamıyorum temu kredisine nasıl alabilirim
Bak yok bende ben değişmicemde nasıl olduğunu görun diye atiyomevet paketlendiyse tek çare iptal etmeyi deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sadece yeni siparişlerde geçerli dediğim. henüz işleme alınmayanlarda.
bende hesaba sectirmiyor sadece kart seçeneği varevet paketlendiyse tek çare iptal etmeyi deneyebilirsin.
hocam sadece yeni siparişlerde geçerli dediğim. henüz işleme alınmayanlarda.
nasıl hocam normalde bir ürünü iade edersen kartına veya heabına iade olarak seçebiliyorsun
ne zaman sipariş verdiniz ? desteğe yazın durumu bilgi verirler.Bak yok bende ben değişmicemde nasıl olduğunu görun diye atiyom
valla çok garip hocam sorun olmazsa ekran görüntüsü atabilme şansınız var mı ?bende hesaba sectirmiyor sadece kart seçeneği var
umarım gelir. siyahı da bekleyen yoktu işte satılmayan renkleri veriyorlar falan diye düşünüyorduk sabah bi baktım siyah var. olabilir neden olmasınSiyahı geldiyse beyazıda gelir mi
ne zaman sipariş verdiniz ? desteğe yazın durumu bilgi verirler.
valla çok garip hocam sorun olmazsa ekran görüntüsü atabilme şansınız var mı ?
ne kadara aldiniz hocamBak yok bende ben değişmicemde nasıl olduğunu görun diye atiyom