Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,610
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar mcu ile ilgili araştırma yaparken bir sitede şöyle bir tablo gördüm. Tabloda Master Control diye bir ifade yer alıyor.
Şimdi bu mcu mu demek ? Rongyuan yazılmış. Bu markayı bileniniz var mı ? Reddit te bir arkadaş 159p modeli için Telink yazmış , tabloda da 159p modelinde Tauling yazıyor , buradan yürüyerek acaba onu mu kastetti diye düşündüm. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Hocam sen anlarsın bunlardan , var mı bi bilgin ? @MuratTheFounderOfGariban

1730622435737.png

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mizar klavyeler zamanında ben de öyle yapmıştım. Hahaha. 2 tane aldım birini aldığım fiyattan arkadaşa verdim, diğerini de kendim kullanıyorum şuan.
1 tane aldım evde herkesin tcsiyle sipariş var zaten daha alamıyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
Anladım hocam teşekkürler. Aula F75 hakkında bilginiz var mı? Switchleri mavi mi, kaliteli mi? Epomaker ile işbirliği yapılarak üretilen bir klavyeymiş galiba. 70 dolar da fiyatı var resmi sitesinde çok ucuza geliyor onu da alasım var.
fiyatına göre çok kaliteli hocam ürün. Aralarında en f p olarak satılan şu an bi f75 var bi de apex zaten. switchleri şöyle söyleyim duyumlara göre beyaz olan leobog reaper siyah olan leobog graywood v3 kullanıyor. ikisi de creamy yapıda diyebiliriz. kaliteliler fiyatına göre başarılı ürünlerdir. aralarında aşırı fark yok ama leobog reaper biraz daha derin ses verirken graywood bi tık daha böyle sesli bir ses veriyor yazarak anlatabileceğimi sanmıyorum youtube da sesleri vardır ben beyaz olan rengi almanızı öneririm.

Gurkanpiro

80+ Platinum
fiyatına göre çok kaliteli hocam ürün. Aralarında en f p olarak satılan şu an bi f75 var bi de apex zaten. switchleri şöyle söyleyim duyumlara göre beyaz olan leobog reaper siyah olan leobog graywood v3 kullanıyor. ikisi de creamy yapıda diyebiliriz. kaliteliler fiyatına göre başarılı ürünlerdir. aralarında aşırı fark yok ama leobog reaper biraz daha derin ses verirken graywood bi tık daha böyle sesli bir ses veriyor yazarak anlatabileceğimi sanmıyorum youtube da sesleri vardır ben beyaz olan rengi almanızı öneririm.
blue swıtch gelırse butun forum sok oluır

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Gurkanpiro

80+ Platinum
Arkadaşlar mcu ile ilgili araştırma yaparken bir sitede şöyle bir tablo gördüm. Tabloda Master Control diye bir ifade yer alıyor.
Şimdi bu mcu mu demek ? Rongyuan yazılmış. Bu markayı bileniniz var mı ? Reddit te bir arkadaş 159p modeli için Telink yazmış , tabloda da 159p modelinde Tauling yazıyor , buradan yürüyerek acaba onu mu kastetti diye düşündüm. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Alıntıyı görüntüle
boyle dıyor ama dogru degıl pro olan bırısı pan1080 oldugunu soyluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

internette biraz gezindim ya sosyal medyalarda falan durum biraz doğrulanıyor gibi ama hala haklısın durum çok ayrı olabilir ama switchsiz bile gelsefe fiyatına değecek bir ürün.
evet degecek bı urun sırf kasa ıcın bıle alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,637
Üyeler
162,041
Son üye
qtunap
Top Bottom