-Mehmet-
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,610
- İsim
- Mehmet Aslan
Arkadaşlar mcu ile ilgili araştırma yaparken bir sitede şöyle bir tablo gördüm. Tabloda Master Control diye bir ifade yer alıyor.
Şimdi bu mcu mu demek ? Rongyuan yazılmış. Bu markayı bileniniz var mı ? Reddit te bir arkadaş 159p modeli için Telink yazmış , tabloda da 159p modelinde Tauling yazıyor , buradan yürüyerek acaba onu mu kastetti diye düşündüm. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Hocam sen anlarsın bunlardan , var mı bi bilgin ? @MuratTheFounderOfGariban
Şimdi bu mcu mu demek ? Rongyuan yazılmış. Bu markayı bileniniz var mı ? Reddit te bir arkadaş 159p modeli için Telink yazmış , tabloda da 159p modelinde Tauling yazıyor , buradan yürüyerek acaba onu mu kastetti diye düşündüm. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Hocam sen anlarsın bunlardan , var mı bi bilgin ? @MuratTheFounderOfGariban
SHEIN.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women's fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.
SheIn.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women's fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.
m.shein.com
Son düzenleme: