hocam ilk başta yalvar yakar 60 lira verdiler sonra üst birimle konuşmasını bekledim sonrasinda 3 euro tanımlanacak kabul ediyor musunuz falan dedi toplam 30 dakikada tanımlanmıştırHocam bu 110tllik kredi ne kadar sürede tanımlandı size
hocam ilk başta yalvar yakar 60 lira verdiler sonra üst birimle konuşmasını bekledim sonrasinda 3 euro tanımlanacak kabul ediyor musunuz falan dedi toplam 30 dakikada tanımlanmıştırHocam bu 110tllik kredi ne kadar sürede tanımlandı size
Blue gelse bile o fiyata klavye beleşblue swıtch gelırse butun forum sok oluır
Kendime yatırım yaptım de gelinceAileme yatırım yapıyorum diye pazarladım ama ben bunu kullanmak istiyorum ne yapcam
pan 1080 dediğimiz mcu bu markanın falan mı acaba ? Çünkü 2 ismi de arattığımda elle tutulur bir bilgi bulamadım internette.boyle dıyor ama dogru degıl pro olan bırısı pan1080 oldugunu soyluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet degecek bı urun sırf kasa ıcın bıle alınır
bende tam bilmiyorum ama sıkıntı cıkarmıyorpan 1080 dediğimiz mcu bu markanın falan mı acaba ? Çünkü 2 ismi de arattığımda elle tutulur bir bilgi bulamadım internette.
Bu hesap yeni hesap hocam bunda vardı.Hic sipariş vermedim bu ilk siparisbu min 410 olayi hesabi ilk actiginizda mi vardi yoksa bir kuponla falan mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
vergi dahil
Hesaba rastgele geliyor hocamOnu nasıl yaptınız?
Yani doğru tahmin ediyorsak pro modeli ile apex in mcu su aynı olabilir. Ama isim çinliye benziyor , çin mcu su aldığımız garanti gibibende tam bilmiyorum ama sıkıntı cıkarmıyor
İşte benimde vaktim yoktu direk aldım maalesef 110kredi gelse 560a alıyordum hepsinihocam ilk başta yalvar yakar 60 lira verdiler sonra üst birimle konuşmasını bekledim sonrasinda 3 euro tanımlanacak kabul ediyor musunuz falan dedi toplam 30 dakikada tanımlanmıştır
forumda şöyle muhabbet döndü aktarayım.pan 1080 dediğimiz mcu bu markanın falan mı acaba ? Çünkü 2 ismi de arattığımda elle tutulur bir bilgi bulamadım internette.
aynen ama sıkıntı cıkarmadıgı surece bısey olmazYani doğru tahmin ediyorsak pro modeli ile apex in mcu su aynı olabilir. Ama isim çinliye benziyor , çin mcu su aldığımız garanti gibi
Valla bilemedim , bir babayiğit in içini açıp masaya vurması lazım Yabancılarda da çok tınlayan olmamış , bi biz mi taktık acaba bu konuyaforumda şöyle muhabbet döndü aktarayım.
şimdi bu chipseti çinli firma üretiyor herkese satıyor. A firması ürünü lisanslayıp pan1080ua3c olarak adlandırıyor B firması aynı şekilde royuan bilmem ne olarak adlandırıyor başka firma geliyor nordic diyor. bu tarz bir muhabbet dönmüştü aynı chipset farklı isimler olabilir.
uygun skatez bulsam acma cesaretını bulurdumda skatez ısı canımı sıkıyorValla bilemedim , bir babayiğit in içini açıp masaya vurması lazım Yabancılarda da çok tınlayan olmamış , bi biz mi taktık acaba bu konuya
apex elime ulaşırsa içini açıp göstermek isterim.Valla bilemedim , bir babayiğit in içini açıp masaya vurması lazım Yabancılarda da çok tınlayan olmamış , bi biz mi taktık acaba bu konuya