Geldiyse nereden alabilirim?Hesaba rastgele geliyor hocam
benim geldi 770e geliyo yaninda 5 tanede kablo (en ucuz oldugu icin sectim) alinir miUlan benim bu 110 lira kredi hala gelmedi
benımde gelmedı cıldıracamUlan benim bu 110 lira kredi hala gelmedi
ayrı tc kullandıysanız sorun yok hocam ben de şu an hafiften sıkıntılı süreçteyim 2 siparişim birleştiği için 30 euroyu geçiyor ama göreceğiz. temu durumu garanti ediyormuş ama güvenemedimBu aldığımız ürünler gümrüğe takılırsa ne olur daha önce yaşayan var mı 7 ayrı ürün var ve hepsi havaalanına ulaştı gümrüğe girecek fakat hepsi 3 ayrı isme sipariş verildi adresler aynı
Ne kadar sürede geldi?benim geldi 770e geliyo yaninda 5 tanede kablo (en ucuz oldugu icin sectim) alinir mi
yarim saat sonra falan geldiNe kadar sürede geldi?
bunları okudum hocam , sadece teyitlemek için attım o tabloyu. Bulabildiğim tek dijital kaynak o.KONUSUNU DAHA ONCEDE ATMISTIM TEKRAR ATIYORUM BURAYA HEM INCELEME HEMDE MCU KONUSU
İnceleme
AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme
Driver kapalıyken oynatıyor gifi Sağolun teşekkürlerforum.donanimarsivi.com
Mcu
AJAZZ MOUSE MCU REHBERİ/KIYASLAMA/KANIT
Dostum içini nasıl açtın yani bunu mouseun apex versiyonu eline ulasan biri var açmak isterse ona yardımcı olabilirmisin diye soruyorum @RPchepfoxCS içini açmayı biliyorum daha önce çok mouse açtım. apexi sökmek istemiyorum skatezleri sökünce birdaha eskisi gibi olmuyor. açacak başka arkadaş...forum.donanimarsivi.com
@-Mehmet-
Benimde gelmedibenımde gelmedı cıldıracam
Mesajlar kisminiza ekstra indirim veya teşvik indirimi tarzı bir şey gelicek ordan alacaginiz ürünü seçin ekstra indirim uygular.Geldiyse nereden alabilirim?
Baya detayları anlattım annem madem öyle sipariş gelmeden ilana koy dedi cevap vermedim. Aslında kartta para olsa kendim sipariş ederdim de yoktu ATMye gitmeye üşendimKendime yatırım yaptım de gelince