Amd34
80+ Silver
Çok iyi geldiği gibi alayım hocam o zaman beklememiş olurumApex'i 750'den, F75'i 830 liradan satmayı planlıyorum. Fırsatçılığa hiç gerek yok.
Çok iyi geldiği gibi alayım hocam o zaman beklememiş olurumApex'i 750'den, F75'i 830 liradan satmayı planlıyorum. Fırsatçılığa hiç gerek yok.
büyük ihtimalle universal dot skatez alacağım xraypad ın falan skatezini çoğu kişi beğenmemiş forumda 300 TL'ye 40 tane alırım her birini 5 6 tane gitse yine elimde kalıyor böyle yapmayı düşünüyorum birde dikkatli şekilde çıkarırsanız skateze bir şey olmaz diye düşünüyorumuygun skatez bulsam acma cesaretını bulurdumda skatez ısı canımı sıkıyor
evet gelir ama nakil halindeyse artık iptal edemezsiniz hocam. ama fiyat eşitlemesi talebinde bulunabilirsiniz.Beyler ben ilk aldığımda ne kredi ne indirim alabildim klavye 920 mouse 850 geldi iptal etsem bütün mevlâ gelir mi iptal eden arkadaşlar var mı
ayrı paketlenirse gelir niye gelmesinBeyler ben ilk aldığımda ne kredi ne indirim alabildim klavye 920 mouse 850 geldi iptal etsem bütün mevlâ gelir mi iptal eden arkadaşlar var mı
Havaalani deposuna taşınma halindeevet gelir ama nakil halindeyse artık iptal edemezsiniz hocam. ama fiyat eşitlemesi talebinde bulunabilirsiniz.
maalesef hocam bildiğim kadarıyla nakil halinde olarak geçiyor. dediğimi deneyebilirsiniz.Havaalani deposuna taşınma halinde
beyaz gelirse turuncuyu aldığım fiyata satıp beyazı kullanıcam ins gelirumarım beyaz olanı stoğa geldiğini görmem ya gerçekten tüm paramı bitirdi monitör parasını ekipmanlara verdim
o da mantıklıymış ama bu ürün çok satıldı 2. el piyasası çok acayip olacak göreceğiz.beyaz gelirse turuncuyu aldığım fiyata satıp beyazı kullanıcam ins gelir
hocam mevla derken ayip oluyorBeyler ben ilk aldığımda ne kredi ne indirim alabildim klavye 920 mouse 850 geldi iptal etsem bütün mevlâ gelir mi iptal eden arkadaşlar var mı
mebla dır ohocam mevla derken ayip oluyor