İşte onu ben klavyede kullandım, bir daha gelir mi?Mesajlar kisminiza ekstra indirim veya teşvik indirimi tarzı bir şey gelicek ordan alacaginiz ürünü seçin ekstra indirim uygular.
Ya benim kendi hesabıma gelmisti ama o zaman apex yok diye pro'ya uygulayıp bekledim Aula F75'in beyazını bekledim Şimdide apex ve Aula F75 var ama 40TL 1.109TL yaptıgı için Alamıyorum Saçmalık başka hesap kurdum başka telefondan vs. Yok orayada indirim gelmiyorMesajlar kisminiza ekstra indirim veya teşvik indirimi tarzı bir şey gelicek ordan alacaginiz ürünü seçin ekstra indirim uygular.
AYNI ŞEKİLDE İKİSİ BERABER 1070TLYİ AŞIYOR DİYE ALAMIYORUM KAFAYI YİYECEĞİMYa benim kendi hesabıma gelmisti ama o zaman apex yok diye pro'ya uygulayıp bekledim Aula F75'in beyazını bekledim Şimdide apex ve Aula F75 var ama 40TL 1.109TL yaptıgı için Alamıyorum Saçmalık başka hesap kurdum başka telefondan vs. Yok orayada indirim gelmiyor
Vergi dahil tam ücreti iade etti banaben mavisini aldım fakat siyahı gelmiş stoklara bunu değiştiremiyorum da ürün paketlenmiş diyor iptal edince kaç tl iade edicekler ona göre iptal edip siyahını almak istiyorum
Hayır yani teşvik gelse alcam'da adamlar galiba kaldırdı onu yani yeni hesap falan açtım yok hiç gelmiyor indirimAYNI ŞEKİLDE İKİSİ BERABER 1070TLYİ AŞIYOR DİYE ALAMIYORUM KAFAYI YİYECEĞİM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Napıcam ben ya
tamamdır iptal et e mi basıcamVergi dahil tam ücreti iade etti bana
Hocam 370 e nasil aldınızFiyat esitlemesi deneyecek arkadaşlara başarılar.Ben bu fırçayı nasıl iptal etcem bu arada ?
Hocam ne kadar süre sonra iade ettinizVergi dahil tam ücreti iade etti bana
Katiliyorum disarida bir yemek yesen 400tlbeyler bu kadar kasmayın ınıdrım ıcın bırnı ındırımlı dıgerını normal alın benım gıbı
klavyeyı ındırımsın aldım fareyı ındırımlı klavyede 100TL falan oynuyor bu kadar kasmayın la
5dk içinde bankaya düştü benim ama hesaba gelmesi 3 iş günü diyortamamdır iptal et e mi basıcam
ve iade ettikten sonra ne kadar zaman içinde para geliyor hesaba