Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

resta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Adem Keskin
ben mavisini aldım fakat siyahı gelmiş stoklara bunu değiştiremiyorum da ürün paketlenmiş diyor iptal edince kaç tl iade edicekler ona göre iptal edip siyahını almak istiyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Mehmetcan İvrendi
Mesajlar kisminiza ekstra indirim veya teşvik indirimi tarzı bir şey gelicek ordan alacaginiz ürünü seçin ekstra indirim uygular.
Ya benim kendi hesabıma gelmisti ama o zaman apex yok diye pro'ya uygulayıp bekledim Aula F75'in beyazını bekledim Şimdide apex ve Aula F75 var ama 40TL 1.109TL yaptıgı için Alamıyorum Saçmalık başka hesap kurdum başka telefondan vs. Yok orayada indirim gelmiyor

eulkiz

80+
Ya benim kendi hesabıma gelmisti ama o zaman apex yok diye pro'ya uygulayıp bekledim Aula F75'in beyazını bekledim Şimdide apex ve Aula F75 var ama 40TL 1.109TL yaptıgı için Alamıyorum Saçmalık başka hesap kurdum başka telefondan vs. Yok orayada indirim gelmiyor
AYNI ŞEKİLDE İKİSİ BERABER 1070TLYİ AŞIYOR DİYE ALAMIYORUM KAFAYI YİYECEĞİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Napıcam ben ya

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Mehmetcan İvrendi
Beyler Ben şimdi Hem Apex Hemde Aula'yı Almak İstiyorum Ama %20 indirimli halı yerine indirimsiz halini hesapladığı için 1.109TL yapıyor alamıyorum ne yapmalıyım???

-Şu teşvik indirimi vs. Gelse tamam her türlü alcam ama gelmiyor yani benim hesabıma gelmişti aslında o zaman Apex yok diye pro'ya ugulamıştım ama Apex gelince proyu almak istemedim başka hesap açtım orayada hiç gelmiyor ne yapabilirim gelmesi için hiç bir şeyler yaptınız mı?

kernis12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aydın Acısoy
ben mavisini aldım fakat siyahı gelmiş stoklara bunu değiştiremiyorum da ürün paketlenmiş diyor iptal edince kaç tl iade edicekler ona göre iptal edip siyahını almak istiyorum
Vergi dahil tam ücreti iade etti bana

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Mehmetcan İvrendi
AYNI ŞEKİLDE İKİSİ BERABER 1070TLYİ AŞIYOR DİYE ALAMIYORUM KAFAYI YİYECEĞİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Napıcam ben ya
Hayır yani teşvik gelse alcam'da adamlar galiba kaldırdı onu yani yeni hesap falan açtım yok hiç gelmiyor indirim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler bu kadar kasmayın ınıdrım ıcın bırnı ındırımlı dıgerını normal alın benım gıbı
klavyeyı ındırımsın aldım fareyı ındırımlı klavyede 100TL falan oynuyor bu kadar kasmayın la :)

Top Bottom