anladım. peki ben iptal etsem şimdi yanında bi kaç ürün daha var hepsini mi iade edeyim yoksa sadece mouseyi miBen parayı geri karta aldım, hesaba kredi olarak almama izin vermedi. Para bankada onaylama sürecinde olduğundan hesaba gelmedi daha.
anladım. peki ben iptal etsem şimdi yanında bi kaç ürün daha var hepsini mi iade edeyim yoksa sadece mouseyi miBen parayı geri karta aldım, hesaba kredi olarak almama izin vermedi. Para bankada onaylama sürecinde olduğundan hesaba gelmedi daha.
Evet. Her türlü sepet tutarının %60'ı vergi ödüyorsun. Aynı hesaba gelmiş oluyor.Ayrı ayrı sipariş versem gümrük vergisi olarak aynı miktarı mı ödeyeceğim yine de
Hocam ekstra indirim geldi promosyon olarak orda apexi seçtim vergisiz 370tlye geldiHocam 370 e nasil aldınız
Burdan aldimda nasıl bir kanıt istiyorlar anlamadım.aga senn bunu hangı satıcıdan aldın ajazz dan mı detaylı resım atsana kanıt ıstıyolar
Hocam 1070 tuttursaniz bile 642 vergi oduceksinizAyrı ayrı sipariş versem gümrük vergisi olarak aynı miktarı mı ödeyeceğim yine de
aga urunun lınkıı ıstıyorHocam ekstra indirim geldi promosyon olarak orda apexi seçtim vergisiz 370tlye geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan aldimda nasıl bir kanıt istiyorlar anlamadım.
Dm bak hocamaga urunun lınkıı ıstıyor
Klavye 920-950 mouse 850Vergili en fazla ne kadar olması lazım bilen biri söyleyebilir mi?
Ben de bunun cevabını merak ediyorum. Sepetim 850 TL gibi bir şey tuttu. Vergi dahil 1365 TL oldu. Devlet hangisini baz alacak 30 euro barajı muhabbetinde?Vergili en fazla ne kadar olması lazım bilen biri söyleyebilir mi?
Sepetini hocamBen de bunun cevabını merak ediyorum. Sepetim 850 TL gibi bir şey tuttu. Vergi dahil 1365 TL oldu. Devlet hangisini baz alacak 30 euro barajı muhabbetinde?
vergisiz halini baz alıyorBen de bunun cevabını merak ediyorum. Sepetim 850 TL gibi bir şey tuttu. Vergi dahil 1365 TL oldu. Devlet hangisini baz alacak 30 euro barajı muhabbetinde?