hakanyagar92
80+
sepette düşük fiyatlı halinin ss var mı hiç
anlamadım yani 5 dk içinde para gelince alabiliyo muyuz5dk içinde bankaya düştü benim ama hesaba gelmesi 3 iş günü diyor
Vergisiz hali mi geçiyorBeyler 1070tlyi 40 lira aşıyorum sadece yapabileceğim hiçbir şey mi yok yardımcı olun
EvetVergisiz hali mi geçiyor
Vergisiz kuponsuz hali
ayrı ayrı sipariş ver tcleri de farklı kullanEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergisiz kuponsuz hali
Ben parayı geri karta aldım, hesaba kredi olarak almama izin vermedi. Para bankada onaylama sürecinde olduğundan hesaba gelmedi daha.anlamadım yani 5 dk içinde para gelince alabiliyo muyuz
Ayrı ayrı sipariş verirsem iki kere gümrük vergisi ödemeyecek miyimayrı ayrı sipariş ver tcleri de farklı kullan
Ayrı ayrı sipariş ver. Aynı hesaba gelir.Beyler 1070tlyi 40 lira aşıyorum sadece yapabileceğim hiçbir şey mi yok yardımcı olun
Ayrı ayrı sipariş versem gümrük vergisi olarak aynı miktarı mı ödeyeceğim yine deAyrı ayrı sipariş ver. Aynı hesaba gelir.
aga senn bunu hangı satıcıdan aldın ajazz dan mı detaylı resım atsana kanıt ıstıyolarFiyat esitlemesi deneyecek arkadaşlara başarılar.Ben bu fırçayı nasıl iptal etcem bu arada ?
İnanın bilmiyorum hocam bende ilk defa kullandım.İşte onu ben klavyede kullandım, bir daha gelir mi?
Benimde 5tane hesabım var 3gun sonra ilk defa bitanesine geldi bu indirimYa benim kendi hesabıma gelmisti ama o zaman apex yok diye pro'ya uygulayıp bekledim Aula F75'in beyazını bekledim Şimdide apex ve Aula F75 var ama 40TL 1.109TL yaptıgı için Alamıyorum Saçmalık başka hesap kurdum başka telefondan vs. Yok orayada indirim gelmiyor