❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

boyle dıyor ama dogru degıl pro olan bırısı pan1080 oldugunu soyluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet degecek bı urun sırf kasa ıcın bıle alınır
pan 1080 dediğimiz mcu bu markanın falan mı acaba ? Çünkü 2 ismi de arattığımda elle tutulur bir bilgi bulamadım internette.

bende tam bilmiyorum ama sıkıntı cıkarmıyor
Yani doğru tahmin ediyorsak pro modeli ile apex in mcu su aynı olabilir. Ama isim çinliye benziyor , çin mcu su aldığımız garanti gibi :D

hocam ilk başta yalvar yakar 60 lira verdiler sonra üst birimle konuşmasını bekledim sonrasinda 3 euro tanımlanacak kabul ediyor musunuz falan dedi toplam 30 dakikada tanımlanmıştır
İşte benimde vaktim yoktu direk aldım maalesef 110kredi gelse 560a alıyordum hepsini

pan 1080 dediğimiz mcu bu markanın falan mı acaba ? Çünkü 2 ismi de arattığımda elle tutulur bir bilgi bulamadım internette.
forumda şöyle muhabbet döndü aktarayım.

şimdi bu chipseti çinli firma üretiyor herkese satıyor. A firması ürünü lisanslayıp pan1080ua3c olarak adlandırıyor B firması aynı şekilde royuan bilmem ne olarak adlandırıyor başka firma geliyor nordic diyor. bu tarz bir muhabbet dönmüştü aynı chipset farklı isimler olabilir.

forumda şöyle muhabbet döndü aktarayım.

şimdi bu chipseti çinli firma üretiyor herkese satıyor. A firması ürünü lisanslayıp pan1080ua3c olarak adlandırıyor B firması aynı şekilde royuan bilmem ne olarak adlandırıyor başka firma geliyor nordic diyor. bu tarz bir muhabbet dönmüştü aynı chipset farklı isimler olabilir.
Valla bilemedim , bir babayiğit in içini açıp masaya vurması lazım :kekw: Yabancılarda da çok tınlayan olmamış , bi biz mi taktık acaba bu konuya:kekw:

Geri