Dün verdim mavi olanı suan ilk siparislerim kısmına girdigimde gönderilmeye hazırlanıyor diyor sol üsttene zaman sipariş verdiniz ? desteğe yazın durumu bilgi verirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla çok garip hocam sorun olmazsa ekran görüntüsü atabilme şansınız var mı ?
pan1080ua3c chipseti kullanıyor kaliteli bir chipset kullandığını forumda belirtmiştiler. 52840 benzeri bir chipset sanırsam.Arkadaşlar ben royuan, nordic mpc midir nedir falan hiçbir şey anlamam. Bazı kişiler çin chipseti koymuşlar diyordu. Şimdi bunda kaliteli bir chipset mi var yoksa dandik mi?
O mantıkla bakarsan kırmızıda gelirSiyahı geldiyse beyazıda gelir mi
dün verdiyseniz olmaz ya iptal edip almanız gerekebilir.Dün verdim mavi olanı suan ilk siparislerim kısmına girdigimde gönderilmeye hazırlanıyor diyor sol üstte
Anladım hocam teşekkürler. Aula F75 hakkında bilginiz var mı? Switchleri mavi mi, kaliteli mi? Epomaker ile işbirliği yapılarak üretilen bir klavyeymiş galiba. 70 dolar da fiyatı var resmi sitesinde çok ucuza geliyor onu da alasım var.pan1080ua3c chipseti kullanıyor kaliteli bir chipset kullandığını forumda belirtmiştiler. 52840 benzeri bir chipset sanırsam.
pro modellerınden bırını alİstediğim modeli alayım mı?
Orda yaziyone kadara aldiniz hocam
bu min 410 olayi hesabi ilk actiginizda mi vardi yoksa bir kuponla falan miFiyat esitlemesi deneyecek arkadaşlara başarılar.Ben bu fırçayı nasıl iptal etcem bu arada ?
vergi dahilOrda yaziyo
Mizar klavyeler zamanında ben de öyle yapmıştım. Hahaha. 2 tane aldım birini aldığım fiyattan arkadaşa verdim, diğerini de kendim kullanıyorum şuan.Aileme yatırım yapıyorum diye pazarladım ama ben bunu kullanmak istiyorum ne yapcam
hayır nordıc52833 olması lazımpan1080ua3c chipseti kullanıyor kaliteli bir chipset kullandığını forumda belirtmiştiler. 52840 benzeri bir chipset sanırsam.