❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

aşama aşama anlatıyorum hocam ama dediğim siparişi yeni verdiyseniz geçerli temu uygulamasında aşağı kısımdan "siz" butonuna tıkladıktan sonra "siparişlerin" bölümüne gelin ordan siparişinizi bulun ve siparişine basın karşınıza direkt çıkacaktır. ürünün yanında bulursunuz.
bende o yok fakat kargoya da verilmemiş desteğe yazdım ürün paketlendiği için değiştiremeyiz diyor. iptal mi edeyim?

aşama aşama anlatıyorum hocam ama dediğim siparişi yeni verdiyseniz geçerli temu uygulamasında aşağı kısımdan "siz" butonuna tıkladıktan sonra "siparişlerin" bölümüne gelin ordan siparişinizi bulun ve siparişine basın karşınıza direkt çıkacaktır. ürünün yanında bulursunuz.
Bende öyle çıkmıyor yazı yazıyor ama çerçevesi yok yani ustune basipta değişme gibi bir durum yok

bişey sorucaktım ben bir ürün iade etmek istiyorum ve paranın bana temu kredisi olarak gelmesini istiyorum ama seçeneklerde temu kredisini kullanamıyorum temu kredisine nasıl alabilirim

bende o yok fakat kargoya da verilmemiş desteğe yazdım ürün paketlendiği için değiştiremeyiz diyor. iptal mi edeyim?
evet paketlendiyse tek çare iptal etmeyi deneyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle çıkmıyor yazı yazıyor ama çerçevesi yok yani ustune basipta değişme gibi bir durum yok
hocam sadece yeni siparişlerde geçerli dediğim. henüz işleme alınmayanlarda.

bişey sorucaktım ben bir ürün iade etmek istiyorum ve paranın bana temu kredisi olarak gelmesini istiyorum ama seçeneklerde temu kredisini kullanamıyorum temu kredisine nasıl alabilirim
nasıl hocam normalde bir ürünü iade edersen kartına veya heabına iade olarak seçebiliyorsun

Bak yok bende ben değişmicemde nasıl olduğunu görun diye atiyom

Ekler

• Screenshot_20241103_111816_Temu.jpg
    Screenshot_20241103_111816_Temu.jpg
    699.5 KB · Hit: 63

nasıl hocam normalde bir ürünü iade edersen kartına veya heabına iade olarak seçebiliyorsun
bende hesaba sectirmiyor sadece kart seçeneği var

ne zaman sipariş verdiniz ? desteğe yazın durumu bilgi verirler.

valla çok garip hocam sorun olmazsa ekran görüntüsü atabilme şansınız var mı ?

Ekler

• Screenshot_2024-11-03-11-22-33-200_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-11-03-11-22-33-200_com.einnovation.temu.jpg
    441.3 KB · Hit: 58
Arkadaşlar ben royuan, nordic mpc midir nedir falan hiçbir şey anlamam. Bazı kişiler çin chipseti koymuşlar diyordu. Şimdi bunda kaliteli bir chipset mi var yoksa dandik mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,174,437
Üyeler
186,491
Son üye
umuticoz
Geri