Zechion
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,698
Vergi ile 850'ye geliyor, zararına mı satıyorsunuz hocam?Apex'i 750'den, F75'i 830 liradan satmayı planlıyorum. Fırsatçılığa hiç gerek yok.
Vergi ile 850'ye geliyor, zararına mı satıyorsunuz hocam?Apex'i 750'den, F75'i 830 liradan satmayı planlıyorum. Fırsatçılığa hiç gerek yok.
hocam %20 indirim kuponu + 110tllik krediyle birlikte 600e geliyor devam et diyorum 300 liralik bir şey ekle diyor sonrasında ödemeye geç diyorum eklediğim son ürünü kaldırıp siparişi tamamla dediğimde yine 300tllik ürün istiyorYanına 30,40tl lik bişey ekliyeceksin artık %kredi iadesi kampanyasından alırsan daha iyi olur mouse yi bana 240tl kredi geri iade etcek mesela
Ben %20 kupon kullandım hocam.Vergi ile 850'ye geliyor, zararına mı satıyorsunuz hocam?
Neyse zaten mavi on siparişteo kadar da değil hocam sadece olan renkleri seçebiliyorsunuz hatta stokta tek renk varsa direkt sormadan otomatik atıyorum mavi ile değiştirildi der.
alınır ben sadece kendisini 770 TL'ye aldım sen yanında 5 tane ürün beleşe getirmiş oluyorsunsuan bende ajazz aj 159 apex 770 tl 111 kredi ile yanindada 5 tane urun var alinir mi
hocam ben bulamadım nerde var buyeni sipariş verdiysen henüz işleme alınmadıysa değişebiliyorsun direkt ister desteğe yazıp kart alarak ister siparişlerim bölümünden ayrıntılı görüntüle kısmına gelince bu tuşa basarak
5 tane 20 tllik urun kablo hepsi discount code000da yaninda 5 tane urun almak gerekiyoralınır ben sadece kendisini 770 TL'ye aldım sen yanında 5 tane ürün beleşe getirmiş oluyorsun
Kaldırıp odeyemessin zaten ödedikten hemen sonra iptal etcen o urunuhocam %20 indirim kuponu + 110tllik krediyle birlikte 600e geliyor devam et diyorum 300 liralik bir şey ekle diyor sonrasında ödemeye geç diyorum eklediğim son ürünü kaldırıp siparişi tamamla dediğimde yine 300tllik ürün istiyor
300 liralık ürünü kaldırmadan sipariş verip, sonrasında o ürünü ancak siparişi oluşturduktan sonra iptal edeceksiniz hocam.hocam %20 indirim kuponu + 110tllik krediyle birlikte 600e geliyor devam et diyorum 300 liralik bir şey ekle diyor sonrasında ödemeye geç diyorum eklediğim son ürünü kaldırıp siparişi tamamla dediğimde yine 300tllik ürün istiyor
İstediğim modeli alayım mı?klasse al geç
Hocam bu 110tllik kredi ne kadar sürede tanımlandı sizehocam %20 indirim kuponu + 110tllik krediyle birlikte 600e geliyor devam et diyorum 300 liralik bir şey ekle diyor sonrasında ödemeye geç diyorum eklediğim son ürünü kaldırıp siparişi tamamla dediğimde yine 300tllik ürün istiyor
aşama aşama anlatıyorum hocam ama dediğim siparişi yeni verdiyseniz geçerli temu uygulamasında aşağı kısımdan "siz" butonuna tıkladıktan sonra "siparişlerin" bölümüne gelin ordan siparişinizi bulun ve siparişine basın karşınıza direkt çıkacaktır. ürünün yanında bulursunuz.hocam ben bulamadım nerde var bu