ona gerek yok hocam direkt sipariş rengi değişme seçeneği mevcut kargolanmadığı içinEğer kargolanmadıysa ürün siparişi iptal edip temu kredisi olarak alıp hemen yeni sipariş oluşturabiliyorsun 2 dk içinde
ona gerek yok hocam direkt sipariş rengi değişme seçeneği mevcut kargolanmadığı içinEğer kargolanmadıysa ürün siparişi iptal edip temu kredisi olarak alıp hemen yeni sipariş oluşturabiliyorsun 2 dk içinde
Bunu belli bir yere kadar yapabiliyorsun ürün tedarik edilip paketlenmeye geçtiğinde yapamıyorsuneğer nakil halinde değilde siparişlerim kısmından ürüne gel böyle bir simge var ona bas değiştirirsin.
Destek talebinde dönüş oldu mu hocam?Temu'dan aşırı büyük indirim olmadığı sürece Apex ve Aula F75 gibi bir daha sipariş vermeyeceğim AliExpress daha iyi en kötü 100 TL fazla veririm oradan alırım.
3 tane %20 kuponum var yine %20 kupon istesem ayıp olur mu
Hocam heyecan yaptım her insan hata yapar neyse zaten çok uyarım yokOlmaz hocam dümdüz spam atmışsınız maalesef.
nickimi de doğru yazmamışsınız zaten
1000 falan satarım apexiciddi bir kar koyacakları kesin gibi , çuvalla alacak kişiler gördüm neredeyse
evet haklısın eğer yeni sipariş verdiyse diye belirtmek istedim yoksa dediğiniz gibi iade etmesi lazım veya desteğe yazıp bi konuşabilirBunu belli bir yere kadar yapabiliyorsun ürün tedarik edilip paketlenmeye geçtiğinde yapamıyorsun
Bir şey diyecem olmayacak mucai 61 i 750tl ye satan birinden ne beklersin. Apex 1500 Pro 1300tl ye anca satılır.aga bu hanginiz la doğru soyleyın hem apex hem pro koymuş eleman
O nasil oluyo laona gerek yok hocam direkt sipariş rengi değişme seçeneği mevcut kargolanmadığı için
mesajlar kısmına gır bak sag altta hemen dusuyor amaHocamlar destek hesabıma kredi tanımladı da ne zaman düşer bu kredi hesabıma?