Bu ülkeye her şey mustak açık buldumu somürmede 1 numaralar.Bu adminler niye uyuyor arkadaş kitleseler ya konuyu adamlar dolandırıyor bide paramı aldım diye ss atıyor görende gidip yapmaya çalışıyor eline ulaşmayan ürüne bozuk diyip hırsızlık yapmayın beyler yanlış
aslında yaptığı normal bişi ama direk bu fiyattan koyması üzücü adam ticaret adamıdır belki dükkanı için almıştır ama hala stoktayken bile ilana koyanlar vardı en az 1 2 hafta sonra (satışı tamamen bittikten sonra) ilana koyulması normal bence.Umarim onu 1400e okutmaz birisine üzülürüm
Geldi mi ürün sanaArkadaşlar ben Aj159 Pro'yu iade edeceğim 700'e satacak varsa alırım.
Valla öyleBu ülkeye her şey mustak açık buldumu somürmede 1 numaralar.
Genel olarak insanlarımız yatkın sorsan müslümanız der gezerler.
Komple satışa kapansa hak bizimkilere.
Pro dock bozuk geldi ya Apex gümrükte dahaGeldi mi ürün sana
Yapma be para iadesi isteseydin bozuksa mademPro dock bozuk geldi ya Apex gümrükte daha
Vermiyorlar 325 TL kısmi iade verelim iade etme veya iade et diyorlar her şeyi denedim.Yapma be para iadesi isteseydin bozuksa madem
HK Gaming bedavadan biraz pahalıydı bu kadar konuşulmadı.konu 5 günde popüler konularda ilk 10 a girmiş şaka gibi
Banada kupon vermiyorlar delirecemVermiyorlar 325 TL kısmi iade verelim iade etme veya iade et diyorlar her şeyi denedim.
vereyim mi hocam 2 tane de diğer hesapta varBanada kupon vermiyorlar delirecem
kuponu bi tek benmi kolay aldım bana istemeden 2 kere verdiler kupon :dBanada kupon vermiyorlar delirecem
Adamlara eline ulaşmayan ürüne verirler bozuk ürüne vermezler iyi miVermiyorlar 325 TL kısmi iade verelim iade etme veya iade et diyorlar her şeyi denedim.
Hocam yan hesabı size vereyim bana 200 TL verin aldşavwldşHK Gaming bedavadan biraz pahalıydı bu kadar konuşulmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banada kupon vermiyorlar delirecem