bura ne yazınca çıkıyorduYeter artık bakiye kalmadı
bura ne yazınca çıkıyorduYeter artık bakiye kalmadı
Düşünme öyle zaten millet karamsar kalıp almasın diye yapıyorStoğa girince alıcaklar arasında olduğunu düşünüyorum
ben bi pro bi apex almayı düşünüyorum ikisi test edip buraya yazıcamStoğa girince alıcaklar arasında olduğunu düşünüyorum
herkes patladı varyaArkadaşlar apex almayın takılma sorunlu:
Ajazz AJ159 Apex fare takılma yapıyor
Ajazz AJ159 Apex fare aldım. İyi hoş da ara sıra mouse donuyor gibisinden yavaşlıyor, imleç ufaktan ışınlanıyor. Ayrıca farenin soluna bastırınca çıtırdıyor, çıtırdama değil de bir ses geliyor. Anlatamadım tam. @belirsizz Neden olabilir? Ve ürünü 8000 Hz'e alınca kendini otomatik 1000 Hz'e...www.technopat.net
Yok cidden apex modelinde belli sorunlar olduğunu söyleyenler var redditte. Ben yazılımdan da kaynaklı olabilir diyorum çünkü herkeste olmuyormuş. Malum yazılımı baya meh .Stoğa girince alıcaklar arasında olduğunu düşünüyorum
benden çıktı roma mızrağı geri temuya fırlatıyorumooo hayırllı olsun
güvenilirWhatgeek diyor aldigi yere guvenli midir ki ora?
O kadar nasıl düşürüyoruz? Bende sadece %20 kupon var onla da 650ye düşüyor pro.Pro sepetimde 350tl Apex bekliyorum şuan 650 tl sınırı geçmek için
evet doğru bende 12400f 4060 var 4k hz delux m800u denemiştim kaldırmamıştıApexin takılma mevzusu 8k hzden dolayı olabilir, bazı sistemler acı çeker.
iyi kurtardın bende 280 TL kurtardım 1000 TL geldi sağlık olsunbenden çıktı roma mızrağı geri temuya fırlatıyorum