3 apex'le fazlasıyla yırttım 2 apexi en kötü 1.500'den satsam hem apexlerin parası hem pronun çıkarben yırttım darısı kalana sende yırtmışın iyi kötü.
1 gün bekledi bende sadece. Bilmiyorum kafasına göre atıyor :/Bende 3 gündür sepette bekliyor pro modeli ancak herhangi bir ekstra kupon gelmedi hocam. Daha beklemek lazım anlaşılan.
Gumruk vergiye cokuyor kralimkanı yok vergiyle beraber iade diye biliyorum
ben dün yeni hesapla üyelik oluşturdum bugün sabah sana özel indirimini atmış bi dene istersen zaten proda stok varBende 3 gündür sepette bekliyor pro modeli ancak herhangi bir ekstra kupon gelmedi hocam. Daha beklemek lazım anlaşılan.
Sorunlu gelse de sorunsuz diye satanlara ne yapacaz pekizaten 1 tane daha alırsan forum direkt çarmıha gerecek seni
fazla kasma herkes aynı sonucu almıyor bende kulaklık aldım.olum yapma ya cok begenmiştim tabi ucuz olursa boyle olur
hahah beyaz stok bekliyorum aslın'dazaten 1 tane daha alırsan forum direkt çarmıha gerecek seni
Çöküyor maalesef hocamimkanı yok vergiyle beraber iade diye biliyorum
Yo banlarızbu arada hocam ben coklu hesabım banlamazsiniz dimi
Bende r5 3600x var kacta kullanirim8000 hz kullanmak için en az 5800X3D veya 7600X gibi işlemcinizin olması lazım zaten