❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Mavi ve turuncu satıldı şuana kadar en çok. Umarım siyah ve beyaz stok getirirlerde alabiliriz hepimiz.

1400tlye almıştım proyu, indirimle gümrük vergisi dahil 700tlye fırsat çıktı karşıma -_- neyse artık sağlık olsun :d Apex denk gelirse alırım gibi, pro dursun kenarda
Valla bana çıksa ben satın alirim onu :D ama çıkmıyor sizin karsiniza indirim nasıl çıktı acaba ?

159 pro 860 a geliyor vergiyle alsam mi ki kasimda daha guzel seyler gelir mi acaba

Valla bana çıksa ben satın alirim onu :D ama çıkmıyor sizin karsiniza indirim nasıl çıktı acaba ?
Hocam uygulamaya bazen girdiğinizde karşınıza indirim fırsatı çıkıyor ya da mesajlar kısmından da indirim geliyor. İndirim kampanyasında da bir ürün seç sana rastgele bir indirim oranı vereceğiz diyor, mouse varsa listede onu seçiyorsun ve sana indirim veriyor. Hemen her gün uygulamayı aç, mesajlara bak çıkar elbet

4 gündür her gün çıkıyormuş bende gidip açmıyor muşum. 491tl ye düşüyor.

Hocam uygulamaya bazen girdiğinizde karşınıza indirim fırsatı çıkıyor ya da mesajlar kısmından da indirim geliyor. İndirim kampanyasında da bir ürün seç sana rastgele bir indirim oranı vereceğiz diyor, mouse varsa listede onu seçiyorsun ve sana indirim veriyor. Hemen her gün uygulamayı aç, mesajlara bak çıkar elbet
Benim karşıma mesajlardan çıkıyorda niyeyse indirimli gelmiyor fiyat normal fiyat olarak geliyor.Sepete ekleyincede benim yüzde 20 kuponini kullaniyoe sadece hain

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,006
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri