Bu ak820 proyu ne ara aldi millet nerden gordunuz de aldinizÇift ekranlı setupu dizdik
Alıntıyı görüntüle
Valla bana çıksa ben satın alirim onu ama çıkmıyor sizin karsiniza indirim nasıl çıktı acaba ?1400tlye almıştım proyu, indirimle gümrük vergisi dahil 700tlye fırsat çıktı karşıma -_- neyse artık sağlık olsun :d Apex denk gelirse alırım gibi, pro dursun kenarda
ortalık çok karışıkApex Pro?
Alınır ilerde manitede hediye edersin çiftte kazançPembe alınır mı?
İhtiyacın varsa al. Yoksa bekle apex alırsın.159 pro 860 a geliyor alsam mi ki kasimda daha guzel seyler gelir mi acaba
Hocam uygulamaya bazen girdiğinizde karşınıza indirim fırsatı çıkıyor ya da mesajlar kısmından da indirim geliyor. İndirim kampanyasında da bir ürün seç sana rastgele bir indirim oranı vereceğiz diyor, mouse varsa listede onu seçiyorsun ve sana indirim veriyor. Hemen her gün uygulamayı aç, mesajlara bak çıkar elbetValla bana çıksa ben satın alirim onu ama çıkmıyor sizin karsiniza indirim nasıl çıktı acaba ?
Bir dakika ne demek istiyorsun sen şimdi? Erkek adam pembe kullanmaz sevgilisine mi verirAlınır ilerde manitede hediye edersin çiftte kazanç
Ihtiyacim yok da indirim 1 gun suruyo sonra yine 1100 olacak apexin stogu yakalayamiyoruz kiİhtiyacın varsa al. Yoksa bekle apex alırsın.
Çifte kayıpAlınır ilerde manitede hediye edersin çiftte kazanç
beyin yanmışApex Pro?
4 gündür her gün çıkıyormuş bende gidip açmıyor muşum. 491tl ye düşüyor.Valla bana çıksa ben satın alirim onu ama çıkmıyor sizin karsiniza indirim nasıl çıktı acaba ?
Benim karşıma mesajlardan çıkıyorda niyeyse indirimli gelmiyor fiyat normal fiyat olarak geliyor.Sepete ekleyincede benim yüzde 20 kuponini kullaniyoe sadece hainHocam uygulamaya bazen girdiğinizde karşınıza indirim fırsatı çıkıyor ya da mesajlar kısmından da indirim geliyor. İndirim kampanyasında da bir ürün seç sana rastgele bir indirim oranı vereceğiz diyor, mouse varsa listede onu seçiyorsun ve sana indirim veriyor. Hemen her gün uygulamayı aç, mesajlara bak çıkar elbet