Benimde mesajlarıma geliyorda fiyatı düşmüyor niyeyse kafayı yicem.4 gündür her gün çıkıyormuş bende gidip açmıyor muşum. 491tl ye düşüyor.
159 pro 860 a geliyor vergiyle alsam mi ki kasimda daha guzel seyler gelir mi acaba
AAAAA YETER ARTİK BANADA VERĞĞ
2600tl ye mi almış yuhArkadaşlar apex almayın takılma sorunlu:
Ajazz AJ159 Apex fare takılma yapıyor
Ajazz AJ159 Apex fare aldım. İyi hoş da ara sıra mouse donuyor gibisinden yavaşlıyor, imleç ufaktan ışınlanıyor. Ayrıca farenin soluna bastırınca çıtırdıyor, çıtırdama değil de bir ses geliyor. Anlatamadım tam. @belirsizz Neden olabilir? Ve ürünü 8000 Hz'e alınca kendini otomatik 1000 Hz'e...www.technopat.net
2.el almış ve satan kişinin aldığı site farklı ve 2600 TL almışArkadaşlar apex almayın takılma sorunlu:
Ajazz AJ159 Apex fare takılma yapıyor
Ajazz AJ159 Apex fare aldım. İyi hoş da ara sıra mouse donuyor gibisinden yavaşlıyor, imleç ufaktan ışınlanıyor. Ayrıca farenin soluna bastırınca çıtırdıyor, çıtırdama değil de bir ses geliyor. Anlatamadım tam. @belirsizz Neden olabilir? Ve ürünü 8000 Hz'e alınca kendini otomatik 1000 Hz'e...www.technopat.net
ben önceden dedim zaten ama alanlar dock için vesaire alıyor ya da satmak icinApex almayın arkadaşlar maalesef takilma sorunlu Pro alin riske atmayin.
Ben %20 kuponu aldım indirim kodu alamıyorum.AAAAA YETER ARTİK BANADA VERĞĞ
kanka bir anda tebliğci gibi girdin konuya tamam sana da stok bırakıcazApex almayın arkadaşlar maalesef takilma sorunlu Pro alin riske atmayin.
Hepsinde yok. Kronik takılma sorunu var kimisine sağlam kimisine sorunlu gidecek.Apex almayın arkadaşlar maalesef takilma sorunlu Pro alin riske atmayin.
Stoğa girince alıcaklar arasında olduğunu düşünüyorumApex almayın arkadaşlar maalesef takilma sorunlu Pro alin riske atmayin.